Grohe tuš sustavi – spoj dizajna i tehnologije

Grohe tuš sustavi – spoj dizajna i tehnologije

Share

Danas su izuzetno popularni “rainshover” i tuševi s masažnim mlaznicama, koji su nježni poput kišnih kapi, ili oni koji imitiraju vodopad i ostavljaju dojam tuširanja u prirodi. Osim opcije s Rainshower 310 SmartActive glavom tuša, GROHE Euphoria SmartControl sustav također je dostupan i s multi-jet Euphoria 260 glavom tuša. Tri vrste mlaza mogu se također ručno odabrati pomoću inovativnog gumba u sredini ploče same tuš glave – snažni ‚‘jet‘‘ mlaz, SmartRain ‚‘jet‘‘ mlaz i ‚‘full rain‘‘ ‚‘jet‘‘ mlaz koji donosi opuštajući osjećaj blage ljetne kiše.

MINIMALISTIČKI DIZAJN – ČIST I PRAKTIČAN
Ljubitelji sofisticiranog dizajna voljet će GROHE Euphoria SmartControl sustav: glava tuša raskošne je veličine od 310 mm, a dostupna je u okruglom i kvadratnom dizajnu. Dolazi u varijanti visokog sjaja sa izdržljivom GROHE StarLight kromiranom površinom ili elegantnim MoonWhite akrilnim staklom, pa se materijal može savršeno prilagoditi svakoj modernoj kupaonici. Istodobno, tu je i GROHE EasyReach polica za šampone i sredstva za tuširanje.

TROSTRUKA ZABAVA PRILIKOM TUŠIRANJA
„Push, Turn, Shower“ opcije tuširanja dio su pametne tehnologije uspješne GROHE dizajnerske linije – GROHE Euphoria SmartControl. Zahvaljujući Grohe SmartControl tušu uronit ćete u novo iskustvo tuširanja, uz posebnu pozornost na dizajn – nova upravljačka jedinica SmartControl sada je još tanja i montira se izravno na površinu, a GROHTHERM termostat nudi idealnu regulaciju temperature.

NOVE TEHNOLOGIJE
GROHE Euphoria SmartControl sadrži niz novih tehnologija poput multi-jet tuša. Središnji dio ovog pametnog sustava za tuširanje je kombinirana prednja ‚‘push and turn‘‘ upravljačka jedinica. Jedinstveni piktogrami pod nazivom GROHE EasyLogic omogućuju intuitivno korištenje. Gumbi mogu regulirati količinu vode, ovisno o individualnom raspoloženju, od blagog tuširanja do snažnog osvježenja. Pritiskom na gumb može se odabrati način mlaza. Prvi gumb, na primjer, aktivira Euphoria handshower ili Euphoria Cube stick, nudeći maksimalnu fleksibilnost, tako da voda može biti usmjerena upravo tamo gdje je to poželjno. Gumb u sredini pruža punu snagu SmartControl-a. Zahvaljujući novoj ActiveRain mlaznoj verziji, možete birati između moćnog mlaza spreja za ispiranje šampona ili koncentriranog mlaza koji svojim masirajućim učinkom uklanja svakodnevni nakupljeni stres. Treći gumb sa svojim nježnim PureRain mlazom pruža doživljaj tuširanja za maksimalno opuštanje.

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu KUHINJE I KUPAONICE na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share