Za pravi oblik Vašeg doma

Obliq nudi kompletna rješenja od kuhinja do kupaonica, od sistema polica do garderoba, od komoda do zasebnih komada namještaja.

BROJNE OPCIJE S OBLIQ NAMJEŠTAJEM
Zahvaljujući dostupnosti mnogobrojnih materijala u raznim dimenzijama, različitim opcijama unutrašnjih sistema za namještaj s Obliq namještajem moguće je kreirati atraktivan prostor u svakoj arhitektonskoj situaciji. Obliq nudi kompletna rješenja s različitom estetikom i s pažnjom za svaki detalj.

INDIVIDUALAN DIZAJN
Individualno dizajniran i izrađen po mjeri, Obliq namještaj je istinski jedinstven. Od jednostavne, male i skladne kuhinje do luksuzne kuhinje s otokom, u klasičnom, modernom ili retro stilu. Od male i slatke kupaonice do one komforne u kojoj volimo provesti što više slobodnog vremena. Bez obzira na odabrani stil uređenja i veličinu, svaki prostor opremljen s Obliq namještajem biti će ugodan, funkcionalan i estetski privlačan.

SOFISTICIRANA RJEŠENJA I INOVACIJE
Superiorna udobnost i praktičnost Obliq namještaja garantirana je sofisticiranim rješenjima i primijenjenim tehničkim inovacijama. Od „antifinger“ (Fenix) površina, HPL laminata na vratima i radnim plohama, preko „soft touch“ dodira za elektro podizanje vratiju gornjih elemenata do štedne i sveprisutnije LED rasvjete s opcijom regulacije jačine svjetla i stvaranja radnog ili opuštajućeg ambijenta.

obliq namještaj

Mirnovečka 32,
Mala Rakovica, Samobor
tel.: 01 3331 610
email: info@obliq.hr
www.obliq.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA