Trenutno pregledavate Vječna kuhinja – KIK br. 36

Vječna kuhinja – KIK br. 36

Opremanje kuhinje nije jeftin posao. Renoviranje je još skuplje. Stoga se s pravom pitate hoće li ono što ćete danas staviti u kuhinju biti jednako atraktivno i za 10 godina. Rješenje je kombinacija tradicionalnih i klasičnih elemenata, bez zastupanja definiranog stila.

vjecna kuhinja 20-23

Možda ćete samo jednom u životu doći u priliku renovirati svoju kuhinju, a s obzirom na troškove renoviranja, poželjeti ćete da se to ipak ne dogodi uskoro. Prijelazni stil koji kombinira sve pomalo i osigurava udobno stanovanje, rješenje je problema jer takav stil garantira univerzalnu privlačnost, udobnost i eleganciju. U svakom slučaju, ako pažljivo odaberete dijelove u kuhinji, tijekom renoviranja moći ćete dobiti dobru cijenu kod prodaje. Ako ste redovit kupac našeg magazina, sigurno ste uočili kako se tema o bijelim kuhinjama s vremena na vrijeme ponavlja, a naslovi uglavnom obuhvaćaju pridjev „bezvremenski“. Odaberete li bijele kuhinjske plohe, možete biti sigurni kako ste investirali u budućnost s obzirom da se radi o jednoj od najomiljenijih boja i to s pravom: i najmanje kuhinje učiniti će velikim i prozračnim, blagonaklona je prema prljavštini i odlična podloga za promjenjivu igru detaljima u boji.

Bijela odolijeva vremenu jer je čista i svježa, što su odlični epiteti za takav pojam.

Još jedna prednost bijele boje je što je u njoj sve dostupno: kuhinjske plohe, ormarići, pločice, sudoperi, kuhinjski uređaji, slavine. Osim toga, bijela kuhinja može biti klasična, moderna, rustikalna – tajna se krije u detaljima.

Više možete pročitati u ljetnom broju magazina “Kuhinje i kupaonice” 36.