Trenutno pregledavate Usisivač Rowenta RO7485

Usisivač Rowenta RO7485

Usisivač Rowenta RO7485

Usišite svoj dom pomoću Rowenta Silence Force 4A++ usisivača
Najtiši 4A+AAA usisivač koji savršeno klizi svim vrstama površina

Silence Force 4A ++ donosi vrhunsku učinkovitost i izvanrednu tišinu bez presedana, uz novu POWER AIR četku koja osigurava optimalne rezultate na bilo kojoj površini. Tehnologija niske razine buke nudi izvanrednu razinu udobnosti za tiho čišćenje s beskompromisnim rezultatima, s 4A + + AAA izvedbenim ocjenama za ovaj paket savršeno tihog usisivača.

Čist dom treba snažnog saveznika – Rowenta Silence Force 4A++ usisivač je jednostavan za rukovanje i pomaže vam da imate savršene rezultate, bilo na mekanom vunenom tepihu u dječjoj sobi ili pak na drvenom parketu u dnevnoj sobi.

Najsuvremenija tehnologija novog EffiTech motora proizvodi krajnju energetsku učinkovitost zahvaljujući usisivanju veće količine prašine uz manju potrošnju energije.

Zaboravite od sada na one beskrajno duge sate usisivanja s kojim ste maltretirali cijelu zgradu. Silence Force 4A++ je inovativno rješenje za čišćenje bilo koje vrste površine u kratkom vremenu, ali s naglaskom da to čini u potpunoj tišini.

Silence Force 4A++ je usisivač koji kombinira ekstremnu tišinu i pruža veću udobnost kao i performanse usisivača najnovije generacije. S izuzetnim energetskim ocjenama, uključujući onu za najbolje usisivanje prašine, ovaj usisivač ima potpuno novu visokoučinkovitu usisnu četku POWER AIR s 2-položaja, za rezultate čišćenja 4A ++ AAA i bez napora na bilo kojoj površini.

S usisivačem Rowenta Silence Force 4A++ uživajte u niskoj razini buke od samo 66 decibela, što je razina tišine adekvatna razgovoru između dviju prijateljica koje razgovaraju o najnovijim trendovima ljepote.

Model RO 7485 izuzetno je bogato opremljen nastavcima i četkama pa se tako u kompletu nalaze: Power Air usisna četka s dva položaja, Softcare četka za parket, Maxi Pro turbo četka, Mini Pro turbo četka i višenamjenski nastavci: XXL savitljivi nastavak te nastavak za utore.

 

Proširena usluga za vaš usisivač visokih performansi
Ako kupite bilo koji usisivač Rowenta s oznakom energetske učinkovitosti 4A i više u što ulaze: AAAA, A+AAA i A++AAA modeli do 31.12.2018. godine, osim 2 godine jamstva, možete dobiti još 3 godine produljenog jamstva, nakon registracije vašeg omiljenog proizvoda na: https://produljeno-jamstvo.rowenta.com.hr
Tko je rekao da usisivanje nije zabavno? 🙂