Tuš kade i paravani

bez kompromisa

Preuređenje kupaonice vrlo je ozbiljan zadatak koji zahtjeva sinergiju kvalitetnih materijala i elemenata, dobro osmišljenog projekta te u konačnici precizne izvedbe.

Jedan od najbitnijih elemenata moderne kupaonice postao je paravan koji mora biti funkcionalan, estetski dopadljiv i prilagođen specifičnim prostornim konfiguracijama. S obzirom da se paravan koristi svakodnevno, vrlo je bitan odabir proizvođača koji može garantirati kvalitetu, servis i dostupnost rezervnih dijelova i nakon puno godina korištenja. Aquaestil, hrvatski proizvođač kupaonske opreme, razvio je čak 54 tipska modela tuš kabina i paravana vodeći računa o tome da korisnicima ponudi širok spektar mogućnosti koje će kupaonicu učiniti ljepšom i funkcionalnijom.

Mars D za nišu je kvalitetan paravan koji je namijenjen ugradnji između 3 zida (u nišu), a sastoji se od jedne fiksne stijene i okretnih vrata. Paravan je opremljen elegantnim, u presjeku okruglim profilima i 6 mm kaljenim staklom koje je tvornički tretirano NANO nanosom protiv kamenca. Kod naručivanja paravana s reljefnim staklom, potrebno je definirati smjer otvaranja vrata (L ili D). Prilikom montaže paravana moguće je podesiti smjer otvaranja vrata (prema unutra ili prema van).

Savana D+W je moderni stakleni paravan koji se sastoji od jedne fiksne stijene i jedne stranice s kliznim vratima, a prvenstveno je namijenjen plitkim tuš kadama ili prostoplitkim prostorima za tuširanje izvedenim od pločica. Kombiniranjem različitih dimenzija vrata “D” i fiksnih stijena “W” stvaraju se idealna rješenja za sve kupaonske konfiguracije. Vrata su s gornje strane opremljena dvostrukim kotačićima koji osiguravaju lakše klizanje, a vertikalne brtve na spoju vrata i fiksne stijene su magnetne.

ESTETSKI PRIVLAČNI I SIGURNI PARAVANI
Aquaestil tuš kabine i paravani izrađeni su od 6 ili 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

RAZLIČITE IZVEDBE PROFILA
Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u crnoj, bijeloj ili srebrnoj izvedbi. Većina modela paravana mogu se postaviti na tuš kade ili na keramičke pločice.

Aurora D+W je moderan stakleni paravan za tuš kade, a sastoji se od stranice s okretnim vratima “D” i fiksne stijene “W”. Paravan je opremljen kaljenim staklom debljine 6 mm, kvalitetnim magnetnim brtvama i zaštitnom letvicom na spoju tuš kade i vrata. Vrata ovog paravana imaju lift sistem koji omogućuje lako otvaranja bez struganja po tuš kadi

Artego D+W je luksuzni, izrazito čvrsti paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene. Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata. Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice. Brtve na spoju vrata i fiksne stijene su magnetne.

NANOPREMAZ ZA LAKŠE ČIŠĆENJE
Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu tuš kabina i paravana. Pored mnogobrojnih standardnih dimenzija, većinu tuš kabina i paravana moguće je izraditi i po mjeri.

Ovaj moderni stakleni paravan sastoji se od dvoja vrata koja se mogu preklopiti prema unutra i prema van, olakšavajući ulazak i korištenje. Karakterističan je po elegantnim, u presjeku okruglim profilima i visinom od 200 cm koja ga čini kompatibilnim s modernim vrlo plitkim tuš kadama. Kod naručivanja paravana s reljefnim staklom potrebno je definirati orijentaciju vrata (L ili D). Vrata ovog paravana imaju lift sistem koji omogućuje lako otvaranja bez struganja po tuš kadi.

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA