Tipke po Vašem ukusu

Nove izvedbe Geberit tipki za aktiviranje Sigma21 i Sigma50

Novi materijali:
Gumbi za ispiranje u boji mesinga, crvenog zlata ili crnog kroma daju tipki za aktiviranje posebno elegantan izgled.

Trend usmjeren individualizaciji sa sobom donosi sve veće zahtjeve za dizajnerskim opcijama u kupaonici koje su, što je moguće raznovrsnije. Često se radi o nijansama koje moraju biti savršeno usklađene. Tipke za aktiviranje ispiranja u novom, modernom ruhu mogu napraviti malu, ali značajnu promjenu u vašoj kupaonici. Od 1. travnja na raspolaganju je nova ponuda visokokvalitetnih materijala za popularnu tipku Geberit Sigma50 i nedavno predstavljenu Geberit Sigma21, što znači obilje mogućnosti za kombiniranje izgleda tipke za aktiviranje.

PRAVI TON
Tipka za aktiviranje dobiva svoj nepogrešiv izgled izborom zakrivljenih gumba za ispiranje (na Sigma50) ili karakterističnih okruglih prstenova (Sigma21). Popularne metalne boje, crveno zlato, mesing i crni krom, novi su dodaci koji se savršeno uklapaju u niz kupaonskih okruženja. Sve tri boje obložene su staklokeramičkim slojem koji štiti površine od oštećenja.

Razne kombinacije
Tipka Geberit Sigma50  u kombinaciji mesinga na kamenu škriljevcu i Geberit Sigma21 u mesingu na bijelom staklu.

Izvedba u betonu tipke Geberit Sigma50 je jednostavna i lijepa

OD PRIRODNIH DO INDUSTRIJSKIH
Pokrovna ploča tipki dostupna je u verziji u betonu, kamenu škriljevcu i orahu. Ne morate biti ljubitelj shabby chica za odabir verzije u betonu – svijetlo siva nijansa savršeno odgovara raznim zidovima i pločicama. Isto se odnosi na prirodne materijale „Mustang Slate“ (kamen brazilski škriljac) i orah, čije jedinstvene šare – svaka pokrovna ploča je jedinstvena – izgledaju hrapavo, odnosno zemljano i toplo.

Jeste li znali?
Geberit tipke za aktiviranje mogu se kombinirati s DuoFresh moduse modulom za uklanjanje neugodnih mirisa lom iz WC školjke. To osigurava svježinu u kupaonici u svakom trenutku, a uz to imate mogućnost ugradnje noćnog svjetla za orijentaciju isnoćnog ispod tipke te umetka za ubacivanje pod stikova za dezinfekciju.

GEBERIT

www.geberit.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA