TECElux – WC terminal sada i u crnoj izvedbi

Teca - Kuhinje i kupaonice br.43
Teca – Kuhinje i kupaonice br.43

DIZAJN U BIJELOM – OD SADA I U ATRAKTIVNOJ CRNOJ IZVEDBI TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Dizajnerski usavršen WC-terminal pored integriranih funkcija kao što je podešavanje po visini, zračni fi ltar ili elektronska aktivacija ispiranja putem dodira, također je kompatibilan s većinom modela keramike za WC, a pogodan je i za ugradnju tuš-WC-a. Dvodijelna staklena ploča, koja ostavlja tehnologiju sakrivenu iza zida, od sada je dostupna i u crnoj boji – čime su uveli- ke proširene mogućnosti uređenja kupaonice.

Teca - Kuhinje i kupaonice br.43
Teca – Kuhinje i kupaonice br.43

HIGIJENA, UDOBNOST, ESTETIKA TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti. Često naglasak na higijenu i udobnost stavlja estetiku u pozadinu, ali TECE je sada stvorio oblik koji objedinjuje funkcije koje su do sada bile samo pojedinačno dostupne. Tehnologija nestaje iza zida, a vidljiva ostaje samo posebno plosnata ploča od bijelog ili crnog sigurnosnog stakla koja se savršeno uklapa u svaki ambijent kupaonice. Velika staklena površina zatvara revizijsko okno i prikriva vodokotlić i priključ- ke

Teca - Kuhinje i kupaonice br.43
Teca – Kuhinje i kupaonice br.43

za struju i vodu, a sastoji se od dva dijela koja optički djeluju kao cjelina. Ploča velike površine štiti zid od prskanja i omogućuje oblikovanje zida bez pločica. TECElux temelji se na provjerenoj tehnolo- giji TECE predzidnih sustava te sustava ispira- nja. Usprkos svojoj multifunkcionalnosti, vrlo je jednostavan za ugradnju te u svega nekoliko koraka spreman za upotrebu. TECElux dostu- pan je u tri različite izvedbe. Sve tri izvedbe sastoje se od spremnika i karakteristične sta- klene ploče – dizajnerski i ujedno funkciona- lan element. Dodatna prednost TECElux-a je njegova nadogradivost, naime dvije osnovne izvedbe TECElux moguće je naknadno nado- graditi različitim funkcijama.

DIZAJN I TEHNOLOGIJA Za inteligentan spoj dizajna i funkcionalnosti TECElux je već višestruko nagrađivan. TECE je razvio posebnu internetsku stra- nicu za TECElux gdje se moguće dodatno informirati od pojedinim funkcijama, opre- mi pojedinih modela te nagradama koje je TECElux do sada osvojio.

Teca - Kuhinje i kupaonice br.43
Teca – Kuhinje i kupaonice br.43

SAVRŠENA SIMBIOZA DIZAJNA I FUNKCIJE TECElux u svojoj je bijeloj i crnoj izvedbi savršeno usklađen ostalim TECE linijama proizvoda, kao što je sobni termostat TECEfl oor, tuš kanalica TECEdrainline ili aktivacijske tipke TECEloop i TECElux Mini, koje su također dostupne u staklenoj, crnoj ili bijeloj izvedbi. Time TECE još jednom dokazuje svoju potpunu inovativnost

Više o Tece proizvodima na www.tece.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice