TECE – Dizajn u staklu: uspjeh na cijeloj liniji

 

Tece - KIK br.44 proljeće 2017
Tece – KIK br.44 proljeće 2017

Staklo daje posebnu notu elegancije i transparentnosti svakom prostoru. Zato je staklo dobilo i jednu od glavnih uloga u TECE programu.

Tece - KIK br.44 proljeće 2017
Tece – KIK br.44 proljeće 2017

U TECE programu staklo etabliralo se kao jedinstveni element dizajna: kao pokrov za tuš kanalicu TECEdrainline ili kod aktivacijskih tipki TECEloop i TECEsquare, a isto tako i kao dizajnerski element na termostatu za podno grijanje TECEfloor ili kao staklena ploča na WC terminalu TECElux. Staklo je materijal bez kojeg više nije moguće zamisliti stambeni prostor, već i zbog njegove glatke površine, iz čega proizlazi jednostavno čišćenje i bolja higijena.

BEZVREMENSKI MATERIJAL 

Ovaj bezvremenski i autentični materijal slaže se s gotovo svakom drugom sirovinom i različitim arhitektonskim okruženjima. Staklo se proizvodi iz prirodnih sirovina i može se reciklirati. Staklo je izvanredno pogodno za pozadinsko osvjetljenje čime stvara najuzbudljivije kontraste kod WC terminala TECElux i njegovog mlađeg brata, aktivacijske tipke TECElux Mini. Ovdje polja s tipkama za dvokoličinsko ispiranje zasvijetle na glatkoj ploči od sigurnosnog stakla kada se korisnik počne približavati WC-u.

Tece - KIK br.44 proljeće 2017
Tece – KIK br.44 proljeće 2017

 

STAKLO U TECEfloor ASORTIMANU
TECE ne koristi staklo samo u kupaonici: u TECEfloor asortimanu za podno grijanje staklo služi kao površina zidnih termostata i kao elegantni dizajnerski pokrov za ormarić s kružnim grijaćim razdjelnikom. To je rješenje također vrlo prikladno za uredske zgrade, hotele ili konferencijske prostorije.

 

 

više o proizvodima TECE na www.tece.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice na svim kioscima