Trenutno pregledavate TECE aktivacijske tipke – Kuhinje i kupaonice br.37
Tece - Kuhinje i kupaonice br.37

TECE aktivacijske tipke – Kuhinje i kupaonice br.37

Aktivacijske tipke sastavni su dio kupaonske opreme. TECE nudi aktivacijske tipke koje se sa 104 moguće kombinacije različitih tipkala i pokrova mogu uklopiti u svaki ambijent.

Tece - Kuhinje i kupaonice br.37
Tece – Kuhinje i kupaonice br.37

TECEloop prvi je model aktivacijske tipke s mogućnošću ugradnje u ravnini zida. Uz pomoć specijalnog ugradbenog okvira TECEloop besprijekorno se integrira u ravninu sa zidnim pokrovom ili sa finom ožbukanim zidom. Oblik aktivacijske tipke reduciran je na čisto geometrijske oblike: četverokut i dva kruga koji služe kao aktivacijske tipke za ispiranje. Prilikom svakog ispiranja, korisnik će se uvjeriti u mehaničke kvalitete tipke, kao i u tehnologiju sakrivenu u pozadini tipke.

TECEloop modularni sustav – 104 moguće kombinacije Mnogobrojne mogućnosti oblikovanja proizlaze iz različitih kombinacija boja i materijala okvira i tipkala, koje su sada zahvaljujući modularnom sustavu TECEloop dodatno proširene. Odabirom između dvanaest staklenih pokrova te jednog modela pokrova od kamena škriljevca i osam različitih boja tipkala proizlaze 104 moguće kombinacije. Usklađivanjem boje pokrova sa sanitarnom opremom, programom prekidača ili sa proizvođačima opreme za kupaonice kao što su Alape, Burgbad i Emco otvara se mogućnost harmonijskog uređenja kupaonice. Pored staklene izvedbe modela TECEloop, dostupna je i temeljna izvedba od plastike u bojama: Bijela koja je također moguća u izvedbi s antibakterijskim djelovanjem, pergamon te krom u mat ili sjaj izvedbi. Za više informacija o TECE aktivacijskim tipkama posjetite našu web stranicu: www.tece.hr gdje pomoću konfiguratora možete odabrati model tipke koji najbolje odgovara vašem dizajnu kupaonice