Tvrtka Feal specijalizirana je za prodaju keramičkih pločica i kupaonske opreme. U njihovim izložbeno-prodajnim salonima možete odabrati proizvode koji su predstavljeni na ovogodišnjem sajmu Cersaie u Bologni i opremiti svoj dom prema aktualnim trendovima!

Aktualni trendovi i dalje potenciraju kao osnovnu podlogu uređenju interijera svijetlu paletu boja, no s hrabrim odmakom prema otvorenim bojama poput žute, plave, crvene, zelene, tirkizne i koraljne boje. Sve to je balansirano odabirom prirodnih materijala poput drveta i kamena, naglašavanjem tekstura u svrhu stvaranja udobnog i funkcionalnog prostora. Oblaganje zidova i podova pločicama velikih formata i dalje je hit, a industrija je otišla još dalje s formatima i završnim obradama. Sve ove trendove kroz ponudu svojih proizvoda prati i tvrtka Feal.

VELIKI FORMATI, BEZVREMENSKI UZORCI
Kao specijalist za keramičke pločice, Fealu nudi veliki izbor podnih i zidnih pločica, različitih uzoraka i formata, od manjih tkz. subwaytiles formata, do klasičnih formata, popularnih heksagona, većih formata koji su sada već standard, mozaik pločica pa do impozantnih formata pločica od 1 x 3 m koji su upravo izloženi u njihovom salonu. Pločice su renomiranih talijanskih i španjolskih proizvođača, a s lagera su dostupne atraktivne i trendovski zanimljive kolekcije čime je zajamčena izuzetno povoljna cijena. 

Oblaganje velikim formatima pločica postiže se neprekinutost ravne površine čime prostor djeluje elegantnije te ga je lakše održavati. Osim toga veliki ove pločica koriste se za oblaganje kuhinjskih otoka, velikih površina namještaja i sl. Posebno su popularni veliki formati pločica s mramornim uzorkom koji prostoru daje bezvremenski izgled. Feal raspolaže s velikim izborom većih formata pločica s prekrasnim uzorcima i šarama, mramora, kamena, imitacija betona i drvenih dekora.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ
Pored keramičkih pločica Feal u ponudi ima i kupaonski namještaj renomiranih proizvođača poput Aquaestila i Geberita. Svoju ponudu su nedavno obogatili s novim linijama Geberit kupaonskog namještaja- Acanto, iCon, Smyle i Selnova. Ove linije namještaja specifično su dizajnirane da zadovolje različite potrebe kupaca. No, sve linije imaju šest istih značajki. To su dizajn, koji pruža jednostavan izgled; uporabljivost, u vidu intuitivnih rješenja za različite potrebe; ušteda prostora, posebno u kupaonicama manjih površina; čistoća, iza koje se kriju proizvodi koji su jednostavni za čišćenje; udobnost, koja se odnosi na specijalne materijale i funkcije koje donose dodanu vrijednost i komfor; te univerzalnost korištenja za osobe u različitim životnim situacijama.

SANITARIJE I SANITARNA OPREMA
Netko voli tuširanje, netko duboku i ugodnu kadu. U jednom domu bolje će se uklopiti obli klasični oblici umivaonika i bidea, u  drugom – kvadratni. Zato Feal svojom ponudom proizvoda obuhvaća sve želje i preferencije kupaca. Poseban naglasak u ponudi je na WC školjkama bez ruba, tuš kadama u razini poda (Aquaestil), podnim miješalicama (Kludi) za samostojeće kade. Veliki je izbor miješalica za umivaonike i termostatskih miješalica za kade i tuš kabine te tuš kabina koje mogu podržati različite prostorne zahtjeve. Na raspolaganju su proizvodi uglednih i poznatih brandova, poput Kludi, Aquaestil ili Geberita.