Trenutno pregledavate SensoCare sušilice rublja iz Gorenja – Kuhinje i kupaonice br.37
Gorenje - Kuhinje i kupaonice br. 37

SensoCare sušilice rublja iz Gorenja – Kuhinje i kupaonice br.37

Zahvaljujući uzbudljivim, najnovijim tehnologijama, Gorenje generacija sušilica SensoCare omogućava nježno postupanje s rubljem i zaštitnički odnos prema prirodi.

Energetski učinkovite sušilice

Prije svega, Gorenje sušilice su u svom posljednjem izdanju doživjele značajna poboljšanja u pogledu energetskih razreda. Iz energetskog razreda B uspjele su preći u A+++ zahvaljujući naprednoj tehnologiji toplinske pumpe. Zahvaljujući snažnoj toplinskoj pumpi, sušilica uzima zrak iz prostorije samo jednom i brzo ga zagrije. Nakon toga, vlažan zrak prolazi kroz kondenzator gdje se vlaga izdvaja i raspoređuje. U ovom potpuno zatvorenom sustavu, postupak se stalno ponavlja što znači da nema potrebe ponovno uzimati i zagrijavati novi zrak. Zahvaljujući tome, kondenzacijska sušilica s toplinskom pumpom može uštedjeti do 63 % više energije od obične sušilice rublja. Ona također doprinosi općem nježnom postupanju s rubljem stoga što je temperatura zraka oko 50 °C, što je 25 % niže nego kod uobičajenih sušilica. Osim nježnog postupanja s rubljem, što su Gorenje sušilice već odavno postigle, ostvaren je novi cilj smanjenja troškova i očuvanja prirodnih resursa.

Tehnologija IonTech za savršenu njegu

Stručnjaci iz Gorenja uzeli su ono najbolje iz prirode – negativne ione koji čiste zrak kroz postupak nazvan ionizacija i iskoristili ih za postizanje savršenstva sušenja integriranjem IonTech svojstva u najboljim modelima SensoCare sušilica rublja. Negativno nabijeni ioni koje emitira ionizator zraka dodatno omekšavaju vlakna, uklanjaju nabore i statički naboj prikupljen tijekom postupka sušenja. Pored tog tu je i učinkovito uklanjanje bakterija, grinja, prašine i neugodnih mirisa iz rublja što omogućava uspješnu borbu protiv alergija.

SteamTech funkcija za lakše glačanje

Gorenje SensoCare sušilice rublja nude i funkciju koja čini glačanje, kao jedan od najzamornijih poslova, puno lakšim. Sa SteamTech funkcijom, koja na kraju ciklusa sušenja ubacuje paru u bubanj, rublje je mekše i sa značajno manje nabora, jer većinu rublja gotovo da nećete morati glačati. Djelovanje pare je savršeno i za rublje koje nije prljavo nego ga treba malo osvježiti, kao na primjer zimsku jaknu ili pokrivač.

Za nježno sušenje

Razmišljajući o učinkovitom i sigurnom sušenju različitih vrsti osjetljivog rublja, Gorenje je stvorilo i poseban način sušenja Gentle- Care koji koristi niske temperature kako bi zaštitio najnježnije tkanine. Kondenzacijske sušilice s toplinskom pumpom ponose se dvostrukim sustavom upuhivanja zraka, nazvanim TwinAir. Za vrijeme dvosmjerne rotacije, on omogućava ujednačeno intenzivno uvođenje toploga, suhoga zraka u bubanj u skladu sa smjerom rotacije bubnja, a rezultat je gotovo ravnomjerno osušeno rublje.

Postupak sušenja pod nadzorom

Sva ova izuzetna svojstva i najbolji rezultati sušenja mogu se zahvaliti SensorIQ tehnologiji besprijekornoj koordinaciji šest inteligentnih senzora. Oni su “mozak” koji automatski podešava postupak sušenja u skladu s izabranim programom, vrstom rublja i željenom razinom osušenosti. Na tržištu se mogu naći 4 različite linije Gorenje sušilica rublja: Primary, Essential, Advanced i Superior. One se razlikuju po principu sušenja, kapacitetu, programima, energetskom razredu i upravljačkim pločama.

Više informacija potražite na www.gorenje.hr ili u magazinu KUHINJE I KUPAONICE br.37