Trenutno pregledavate ROCA

ROCA

U svibnju u Orisu-Kući Arhitekture u Zagrebu održala se izložba “Novi Horizonti” kompanije Roca, svjetskog lidera u proizvodnji opreme za kupaonice. Na istoj lokaciji održano je svečano otvorenje izložbe za Roca partnere.


Pod naslovom “Novi Horizonti” direktori prodaje i/ili marketinga predstavili su najnovije Roca kolekcije za Hrvatsku. Kolekcije su prezentirali Vesselin Simov, Mladen Kokolić I Martina Maričić.

Naglasak je na 4 kolekcije koje su potencijalne najprodavanije kolekcije, a razvijene su posebno za tržište Hrvatske, te su proizvedene u tvornici Inker, u Zaprešiću.
Kolekcija Nexo nudi uravnotežen i suvremen dizajn. Kombinacija praktičnosti i osnovnog dizajna olakšava njezinu integraciju u razne stilove kupaonskog prostora. Brojna rješenja ove kolekcije zadovoljit će sve potrebe: viseći umivaonici, asimetrični, sa ili bez stalka, ugradbeni na ploču, mali umivaonici za ruke itd. Tvorac ove kolekcije je Antonio Bullo.

Tipo je nova kolekcija sanitarnog porculana iz Roce. Osmislio ju je slavni talijanski dizajner Antonio Bullo TIPO kolekcija odlikuje čistoćom oblika i valovitim linijama. Svi elementi su ujedinjeni u skladnom dizajnu, optimalnim veličinama a pogodan je za manje prostore. Kolekcija sadrži standradni viseći umivaonik, wc i bidet u stojećim ili visećim varijantama. Cijene proizvoda nove Tipo kolekcije su izuzetno atraktivne za potrošače.

Kolekcija sanitarne keramike I namještaja Debba nudi brojna rješenja za opremanje ili adaptaciju kupaonica po pristupačnoj cijeni . Kupaonski namještaj dizajniran za standardne ili kompaktne prostore koji je osvojio korisnike sada je dostupan u kombinaciji sa sanitarnom keramikom iz iste serije .
Kolekcija Victoria nudi korisna I praktična rješenja za osobe koje traže udobnost I vrijednost. Renovacija koja može pružiti mnogo komfora u mnogim domovima za manje ili gostinjske kupaonice znači potpuno iskorištavanje prostora. Takvi prostori veliki su samo nekoliko četvornih metara
U 2015.godini Roca je pripremila za svoje kupce mnoštvo povoljnih i zanimljivih ponuda. Svakako treba spomenuti Roca instalacijske sisteme za WC-e, bidete, pisoare I umivaonike koji se po prvi puta nude Hrvatskom tržištu, a odlikuje ih iznimno tih način rada, visoka otpornost I kvaliteta, te kompatibilnost uz sve Roca proizvode.

Roca je ove godine odlučila ponuditi komplete mješalica po iznimno pristupačnim cijenama, između ostalog setove mješalica iz kolekcija Coral, Victoria, Monodin, Esmai i L20. Predana odgovornom korištenju vode, tvrtka Roca priključila se europskoj inicijativi Europska vodna naljepnica koja spaja proizvođače iz 34 zemlje koji su svi predani poticanju učinkovitog korištenja voda poboljšanjem učinka kupaonskih proizvoda. Sudjelovanje tvrtke Roca u ovom projektu dodatno dokazuje predanost ove tvrtke učinkovitijem korištenju vode te prepoznavanju važnosti vode kao vitalnog resursa.
www.hr.roca.com