PRAVILA PRIVATNOSTI

Smatramo da je zaštita Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka važna stvar na koju obraćamo pozornost u svim našim poslovnim odnosima. Poštujemo tajnost Vaših osobnih podataka i uvijek postupamo u skladu s odredbama zakona koji uređuje zaštitu osobnih podataka te odredbama ovih Pravila privatnosti.

Ovom obavijesti opisujemo kakve informacije o Vama možemo prikupiti kada posjetite našu web stranicu te kako ih upotrebljavamo i što poduzimamo da ih zaštitimo.

Naše web stranice napravljene su kao informativne stranice magazina koji izdajemo te kao takve imaju isključenu mogučnost davanja komentara i time sakupljanja Vaše Email adrese ili drugih podataka koje nam svojevoljno ustupite.

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke na naše kontakte.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta
Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.
Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatne praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Detaljne informacije o Googl uvjetima korištenja i pravilima privatnosti potražite na www.google.com/analytics/terms/gb.html ili https://www.google.com/policies/

Facebook Plugini (“Gumb za dijeljenje”): Možete prepoznati dodatke društva Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornija 94025, SAD, logotipom Facebooka ili “gumbom za dijeljenje”. Za pregled dodataka za Facebook, molimo Vas da kliknete na sljedeću poveznicu: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Kada koristite naše online usluge, dodatak uspostavlja izravnu vezu između Vašeg preglednika i Facebook poslužitelja. Dakle, Facebook je obaviješten da koristite naše online usluge s vašom IP adresom. Kada kliknete na Facebook “Gumb za dijeljenje” dok ste prijavljeni na Facebook računu, možete stavljati poveznicu sadržaja naših online usluga na Vaš Facebook profil. Facebook tada može povezati upotrebu naših mrežnih usluga s Vašim korisničkim računom. Želimo istaknuti da mi, kao davatelj mrežnih usluga, nemamo nikakvo saznanje o sadržaju prenesenih podataka i njihovoj uporabi od strane Facebooka. Dodatne informacije potražite u pravilima o zaštiti privatnosti Facebooka na adresi https://www.facebook.com/policy.php. Ako ne želite dopustiti Facebooku povezivanje korištenja naših mrežnih usluga s Vašim Facebook korisničkim računom, odjavite se sa svog Facebook korisničkog računa.

YouTube: YouTubeom upravlja Google, odnosno YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD. Kada upotrebljavate neku od naših mrežnih usluga opremljenih dodatkom YouTube, uspostavlja se veza s poslužiteljima usluge YouTube i informacije o mrežnim uslugama koje upotrebljavate prenose se poslužitelju usluge YouTube. Kada se prijavite na svoj račun usluge YouTube, dopuštate YouTubeu povezivanje mrežnih aktivnosti pregledavanja izravno s Vašim osobnim profilom. To možete spriječiti tako da se odjavite s računa usluge YouTube. Više informacija o upotrebi korisničkih podataka YouTubea potražite u pravilima o privatnosti usluge YouTube na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Twitter: Twitter uslugu pruža Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SAD. Kada koristite Twitter i funkciju “re-tweet”, mrežne usluge koje upotrebljavate povezane su s Vašim Twitter računom i prenose se drugim korisnicima. U isto vrijeme, podaci se prenose na Twitter. Želimo istaknuti da mi, kao davatelj mrežnih usluga, nismo svjesni sadržaja prijenosa podataka i njihove upotrebe od strane Twittera. Dodatne informacije potražite na Twitterovim pravilima o privatnosti na adresi http://twitter.com/privacy. Možete promijeniti postavke privatnosti svog Twitter računa na: http://twitter.com/account/settings.

Cookies
Naše online usluge koriste takozvane kolačiće preglednika i web-pratilice. Kolačići ne uzrokuju štetu Vašem računalu. To su male datoteke s konfiguracijskim postavkama koje nam pomažu da naše online usluge budu korisnički pristupačnije, učinkovitije i sigurnije. Nadalje, kolačići služe za uvođenje određenih korisničkih funkcija.
Naše online usluge obično koriste “kolačiće sesije” koje se automatski brišu kada je preglednik zatvoren. Povremeno, naše online usluge također upotrebljavaju i “trajne kolačiće” koji ostaju na uređaju dok ne isteknu ili se ručno ne obrišu. Potonji nam omogućuju prepoznavanje Vašeg preglednika prilikom Vašeg sljedećeg posjeta. Pojedinosti o “kolačićima treće strane”, tj. kolačićima pružatelja treće strane, kao što je Google Inc. potražite u pravilima o zaštiti privatnosti takvih pružatelja.
Možete prilagoditi Vaš preglednik ili postavke privatnosti vaših mobilnih uređaja da Vas obavijeste svaki puta kada je kolačić poslan na Vaš uređaj kako biste mogli od slučaja do slučaja odlučiti hoćete li dopustiti kolačić. Također, možete onemogućiti prihvaćanje kolačića, samo u određenim slučajevima ili zadano, te aktivirati automatsko brisanje kopija svaki put kada zatvorite preglednik. Međutim, trebali biste imati na umu da neke funkcije naših online usluga možda nisu potpuno dostupne ako deaktivirate kolačiće.
Nadalje, koristimo i web-pratilice (“web-beacons”), koji se nazivaju i oznake stranica (“page tags”), kako bismo analizirali učinkovitost naših web stranica ili Newslettera. Na primjer, naši Newsletteri i HTML e-mailovi mogu sadržavati web-pratilicu koji određuje je li e-mail, ili internetska poveznica prenesena e-mailom, bila otvorena. Takve nam informacije pomažu poboljšati našu e-mail uslugu i poboljšati prilagodbu našeg sadržaja potrebama korisnika. Brisanje poruke e-maila briše i web-pratilicu. Samo po sebi se podrazumijeva da naši uobičajeni tekstualni e-mailovi ne sadrže web-pratilice.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici
Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pretplatnici i naručitelji časopisa
Uplatom pretplate na naša izdanja ili pojedinačan magazin ulazite u ugovorni odnos s tvrtkom Ponovo tri d.o.o. te joj dajete privolu za korištenje Vaših osobnih podataka (ime, prezime, adresa) za potrebe izrade računa te slanja naručenih ili naručenog magazina na Vaše ime i adresu. Tvrtka Ponovo tri d.o.o će s Vašim podacima raspolagati prema uredbi GDPR o zaštiti osobnih podataka te Vaše osobne podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe osim za navedene u ovom tekstu (izrada računa, slanje magazina na Vašu adresu)

U svakom trenutku imate sljedeća prava:
– pravo na pristup podacima i uvid u podatke
– pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
– pravo na prenosivost podataka
– pravo na povlačenje privole
– pravo na podnošenje prigovora
– pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
– pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neka od navedenih prava, kontaktirajte nas na navedene kontakte na web stranici.

Sigurnost
Tvrtka Ponovo tri d.o.o. koristi široku paletu mjera sigurnosti kako bi osigurala sigurnost svojih, a Vaših prikupljenih podataka. S obzirom na samu prirodu Interneta, želimo Vam skrenuti pažnju na činjenicu da mogu postojati sigurnosti nedostaci u prijenosu podataka Internetom i da potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije u potpunosti moguća.