Petrokov – za novu dimenziju doma

 

Petrokov KIK br.44 proljeće 2017
Petrokov KIK br.44 proljeće 2017

Tvrtka Petrokov obilježava 25 godina djelovanja kao jedna od najznačajnijih tvrtki za prodaju opreme za grijanje, hlađenje, vodovod i sanitarije.

 

Petrokov KIK br.44 proljeće 2017
Petrokov KIK br.44 proljeće 2017

NOVO – EKSKLUZIVNE LINIJE PROIZVODA
Od ove godine u prodajnom asortimanu tvrtke Petrokov kupci mogu pronaći ekskluzivne linije proizvoda renomiranih proizvođača sanitarija, kupaonske opreme i keramičkih pločica. Od noviteta izdvajamo liniju Roca keramičkih pločica koje svojim dizajnom slijede najnovije trendove uređenja. Pločice dolaze u aktualnim bojama i formatima, imitacijama drvenih površina, cementa, kamena i mramora te s rustikalnim motivima. Kolekcije koje su na raspolaganju zadovoljiti će potrebe za različite stilove uređenja.
U programu sanitarne keramike novitet su proizvodi talijanskog proizvođača Scarabeo. Jedan je od vodećih proizvođača u Italiji, a filozofi ja tvrtke je proizvodnja proizvoda koji će biti fokusna točka u kupa- onici. Kako bi ostvarili svoj cilj angažiraju renomirane dizajnere i dizajn studije. Sve veća dominacija walk in tuševa donosi u Petrokov ponudu linearnih sustav za odvodnju Easy Drain. Easy Drain kanalice svojim oblikom i dizajnom mogu riješiti sve tehničke i stilske zahtjeve u kupaonici.
Sve ljubitelje wellness ugođaja u vlastitoj kupaonici oduševiti će asortiman različitih vrsta kada, tuš kabina, hidromasažnih kada te sauna talijanskog proizvođača Glass1989. Vrhunska tehnika krije se u okrilju drugačijeg i inovativnog dizajna koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Petrokov KIK br.44 proljeće 2017
Petrokov KIK br.44 proljeće 2017

KUĆNI BRAND PE-LINE
Kako bi kupcima omogućili visokokvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama Petrokov ima svoj kućni brand PE-LINE koji obuhvaća program tuš kada, ležećih kada, kupaonskih radijatora i tuš kanalice. Novitete kao i proizvode kućnog branda PE-LINE možete razgledati u moderno dizajniranom ambijentu izložbeno-prodajnog salona na Ravnicama koji je dizajnirala Mirjana Mikulec. Njezinu liniju proizvoda za dom također možete pronaći u salonu na Ravnicama.

više o proizvodima Petrokov na www.petrokov.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice na svim kioscima