Trenutno pregledavate Periilica rublja LG – Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen, zima 2015)

Periilica rublja LG – Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen, zima 2015)

PERILICA RUBLJA LG

perilica rublja - Kuhinje i kupaonice br. 40
perilica rublja – Kuhinje i kupaonice br. 40

Moderni način života, dugo radno vrijeme i brojne obveze ne ostavljaju puno vremena za obavljanje kućanskih poslova. Nasreću, LG je dizajnirao perilice koje pružaju nevjerojatnu brzinu, ali bez žrtvovanja performansi. Uz tehnologiju TurboWashTM ove nove perilice mogu završiti ciklus pranja u samo 59 minuta!

perilica rublja - Kuhinje i kupaonice br. 40
LG TurboWash tehnologija vam osigurava više vremena za stvari koje vrijede…

Izvrsne performanse
Brojne napredne značajke i funkcije čine iskustvo pranja rublja u ovim perilicama izvanrednim. Tehnologija 6 Motion Direct Drive koristi šest različitih pokreta bubnja koji se prilagođavaju vrstama tkanina, dok se uz značajku Jet SprayTM rublje pere brže, a štede struja i voda. Ujedno perilice koriste paru za ravnanje nabora i uklanjanje neugodnih mirisa, a ubrizgana para u bubnju ujedno čini odjeću mekom. Sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Isto tako, perilice pripadaju energetskom razredu A+++.

Moderan dizajn
LG-eva perilica F14U1JBS6 kapaciteta 10 kg modernog je dizajna s osvijetljenim LED displejem i kontrolama u potpunosti osjetljivim na dodir, dok je ručka za otvaranje skrivena u kromiranim crnim vratima. Ova je perilica dostupna po preporučenoj MPC od 7.999 kuna. Tu je i model LG F14U2TDN0 kapaciteta 8 kg, dostupan po preporučenoj MPC od 4.699 kuna. Tijekom razdoblja subvencije za A+++ uređaje, LG za sve perilice kupljene u sklopu ove promocije daje 5 godina promotivnog jamstva.

više u magazinu Kuhinje i kupaonice ili na www.lg.com/hr