OTVORENA TRGOVINA HOME & COOK U DESIGNER’S OUTLETU

U Designer’s outlet centru u Zagrebu otvorena je trgovina HOME & COOK tvrtke SEB Hrvatska. Home & Cook je službena trgovina brandova: EMSA, Kaiser, Krups, Lagostina, Moulinex, Rowenta, Tefal, Silit i WMF. Ovo je prva trgovina takve vrste u Hrvatskoj. U trgovini se mogu naći svi proizvodi koji vam trebaju u kuhinji ili u vašem domu.

Proizvodi u trgovini imaju posebno pristupačne cijene, a sada je u tijeku posebno prigodno sniženje povodom otvorenja. To znači da od 7 do 9. svibnja nude na već snižene cijene dodatnih 10% popusta i prigodni dar. A za kupnje iznad 1.000 kn daju još i dar iznenađenja.

Uprava Designer’s Outlet centra je tom prigodom poželjela vodstvu nove trgovine dobrodošlicu a djelatnici je direktor tvrtke ROS management uručio buket cvijeća.

Zbog ograničenja radi Corona virusa svi zaposlenici i gosti strogo su se pridržavali svih mjera predpisanih od strane stožera Civilne zaštite. Kako možete vidjeti i na fotografijama već prvi dan bilo je zainteresiranih kupaca koji su rado razgledali trgovinu i proizvode i na kraju iskoristili jedinstvenu priliku i akcijske cijene za kupnju.

 

Sve proizvode branda TEFAL pogledajte na njihovoj web stranici. Isto tako možete pogledati i stranicu ROWENTA