Trenutno pregledavate Novi sjaj za vašu kupaonicu – Nord

Novi sjaj za vašu kupaonicu – Nord

Sanitarije su neizostavna oprema u svakoj kupaonici. Najnoviji trendovi donose rješenja koja omogućavaju ugodnije korištenje i još lakše održavanje. Vodeći se svjetskim trendovima tvrtka Nord Produkt sa svojim programom Nord sanitarne keramike ispunjava sve zahtjeve za modernom i funkcionalnom kupaonicom .

Iz iskustva znate koliko vam je bitno da je prostor u kojem svakog jutra započinjete dan udoban, funkcionalan, ergonomski opremljen i oku ugodan. Kupaonica je mala oaza u kojoj počinjete svoj dan sa svim mislima i planovima koji vas očekuju taj dan, a često ste u mislima s događajima koji će se odvijati tek za nekoliko dana. U kupaonici se makar nakratko možete posvetiti samo sebi i pripremiti za sve izazove dana koji je pred vama. Zato je bitno da je kupaonica uređena prema vašoj estetici i potrebama, da vam daje osjećaju udobnosti i sigurnosti, da se možete u njoj opustiti i da ju lako možete održavati čistom i urednom.

NORD SANITARNA KERAMIKA
Upravo ove zahtjeve može zadovoljiti sanitarna keramika Nord svojom novom kolekcijom visećih i podnih WC školjki, bidea i monoblokova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji različitih proizvoda za opremanje interijera, Nord Produkt je s novom linijom ponudio visokokvalitetne proizvode sanitarne keramike u skladu s najnovijih trendovima, modernih i čistih linija koje će lijepo komplementirati bilo kojem stilu uređenja kupaonice. U ponudi su klasične bijele WC školjke, bidei i sve traženije mat bijele sanitarije te one u crnoj boji. Poseban naglasak u novoj kolekciji stavljen je na higijenu i održavanje čistoće sanitarnih jedinica.

HIGIJENA NA PRVOM MJESTU
WC školjke Nord odlikuju se modernim, pročišćenim dizajnom. Bitna dimenzija u novoj kolekciji WC školjki je značajka rimless, što znači da školjke nemaju unutarnji rub i time se puno brže i lakše čiste te se ostvaruje veća razina higijene. Ova karakteristika uparena je s WC daskama koje imaju odliku easy-fix, a omogućava lako skidanje daske s WC školjke i potpunu kontrolu nad održavanjem čistoće školjke. Dodatna pogodnost je materijal od kojih su proizvodi napravljeni s karakteristikom odbijanja nečistoća. S obzirom da znamo koliko je bitna higijena WC školjke i prostora oko nje, Nord Produkt raspolaže s posebno atraktivnim modelima visećih školjki i bidea koji osiguravaju nesmetano održavanje kupaonskog poda.

DIZAJN KOJI ČINI RAZLIKU
Nord sanitarije možete potražiti u četiri različite kolekcije, a raspoložive su u tri završne obrade-sjajnoj bijeloj, mat bijeloj i mat crnoj. Lako se prilagođavaju svakom dizajnu i prostranosti kupaonice – školjke su dubine 50 cm što ih cini idealnima za male prostore. 

Zaobljeni oblici Nord sanitarija dat će suvremen, ali smirujući ugođaj vašoj kupaonici, a moderne i čiste linije bezvremenski izgled. Da ništa nije prepušteno slučaju kod Nord sanitarija, pokazuje i mogućnost jednostavne i brze montaže, te prikladnost za različite tipove odvodnje.