Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br. 34

Kuhinje i kupaonice br. 34

U Kuhinjama i kupaonicama br.34  pročitajte:

Kuhinjski otoci

Ljeto je iza nas, ali mi i dalje sanjamo fantastične otoke – doduše, ne sanjamo ni Brač ni Hvar već kuhinjske otoke….

Male kuhinje

Prostor i financijska sredstva su ograničenja s kojima se susrećemo prilikom planiranja nove kuhinje – evo kako vaša mala kuhinja, može biti funkcionalna i izgledati većom nego što jest…

Kuhinjske slavine

Na tržištu postoji velik broj različitih vrsta slavina s različitim funkcijama: jednoručne, dvoručne, s keramičkim ventilima i sl. Svejedno o kojoj vrsti slavine se radi, odvojite dovoljno vremena kako biste bili sigurni da ste pri kupnji odabrali onu koja će odgovarati vašim zahtjevima.

Trendovi koji su obilježili godinu na izmaku

Polako se bliži kraj godine i vrijeme je da napravimo kratak osvrt na svjetske i domaće trendove koji su obilježili 2013. g. U ovom slučaju nećemo se ograničiti samo na kuhinje i kupaonice, nego na interijere općenito.

Sauna s bazenom

Sauna s bazenom – savršena kombinacija, osobito ako je na otvorenom. Nema ništa ljepše od osvježenja u vodi nakon obilnog znojenja još k tomu na svježem zraku.

Saune

Današnje saune razlikuju se vrstama materijala koji su inspirativni i inovativni te prilagođeni modernoj arhitekturi i mogu se bez problema ugraditi u svaku prostraniju kupaonicu ili potkrovlje.

Lounge kupaonice – nova dimenzija odmora

Takozvane lounge kupaonice vrlo su omiljene zadnje vrijeme: od dijela koji je rezerviran za spavaonicu i kupaonicu nastaje wellness zona opuštanja koja je praktički bez vrata i zidova jer ljudi danas žele opušteniji život.

Detalji koji čine dom

Pripremili smo pregršt sitnice koje nas vesele, a pritom i uljepšavaju dom…

Galerija kuhinja i kupaonica

Odabrane kuhinje i kupaonice, svaku krasi poseban karakter, a vi izaberite koja vam se najviše sviđa.

Izlog

Izabrali smo raznovrsne kućanske aparate različitih proizvođača, karakteristika i cijena…

Interijeri domaćih arhitekata

Dobra komunikacija između investitora i stručnjaka može dovesti do zadivljujućih rezultata kao što možete vidjeti u projektima koje predstavljamo u ovom broju.