Trenutno pregledavate NOVE KOLEKCIJE PLOČICA IZ KERAMIKE MODUS

NOVE KOLEKCIJE PLOČICA IZ KERAMIKE MODUS

Hrvatske keramičke pločice predstavljene na najvećem svjetskom sajmu keramike i sanitarija – Cersaie u Bologni!

Prepoznat i priznat kao globalno najvažniji sajam keramike, sanitarija i kupaonskog namještaja, Cersaie je i ove godine bio mjesto susreta ukupno 872 izlagača iz 39 zemalja svijeta s kupcima, distributerima, arhitektima, dizajnerima i svim ostalim zaljubljenicima u opremanje interijera. Od 28. rujna do 2. listopada više od 100 tisuća posjetitelja uživalo je u pogledu na novitete koje su predstavila najznačajnija imena keramičke industrije, otkrivajući tako nadolazeće trendove i smjer u kojem industrija ide.

Keramika Modus iz Orahovice i ove godine je bila jedini izlagač iz Hrvatske, a pažnju vjernih kupaca, kao i brojnih posjetitelja i novih potencijalnih partnera, plijenio je izložbeni prostor inspiriran prošlošću te predstavljene kolekcije keramičkih pločica… stvorene za budućnost! Čak 11 novih kolekcija govori o koraku više; dizajnom, dimenzijom i širokom paletom dekora i bordura, koje ‘pokrivaju’ svaki ukus i stil uređenja prostora te zaokružuju asortiman podnih i zidnih pločica Keramike Modus. Hrvatski proizvođač predstavio je većinu svojih kolekcija u dimenziji 20×50 cm i 25×60 cm za zid i 40×40 cm, kao novi format za pod. U skladu s trendovima i impulsima s tržišta planira se i uvođenje u ponudu većih dimenzija te gresa – pločice za vanjsko oblaganje.

Ulaganja u tehnologiju i modernizaciju proizvodnje omogućuju otvaranje novih tržišta i prilagođavanja potrebama kupaca
Konstanta keramičke industrije pločice su koje vjerno imitiraju drvo, beton, mramor, pijesak, kamen, cement… u boji, dizajnu i strukturi. Ono što oplemenjuje svaku kolekciju osnovnih pločica su dekori, a Keramika Modus svoj fokus stavlja upravo na taj dio asortimana.

Ljepota keramičke pločice je prvenstveno u tome da može imitirati gotovo bilo koji prirodni ili umjetni materijal – stari novi trend sa Cersaie 2015. Uz naravno, maxi veličine – 3,6×1,6 m predstavlja se kao najveća dimenzija ovogodišnjeg sajma!

Keramika Modus predstavila jedanaest novih kolekcija keramičkih pločica s oznakom Made in Croatia