Tanka i funkcionalna: s integriranim nagibom i širinom od samo tri centimetra, CleanLine50 privlači pogled. U tehničkom smislu, nova tuš kanalica impresionira zahvaljujući svojim dokazanim svojstvima: jednostavno čišćenje, zajamčeno nepropusni dizajn i integrirani nagib.

Tuševi u ravnini poda i dalje su iznimno popularni. Prednosti su jasne: lako im se pristupa i lako se čiste. Nadalje, također povećavaju vizualnu privlačnost kupaonice. Nova tuš kanalica CleanLine50 idealan je dodatak asortimanu.

Minimalistički dizajn

Nova Geberitova tuš kanalica široka je samo tri centimetra i ima asimetrični odvodni kanal. Vizualno, ovo unosi dodatnu raznolikost u Geberit CleanLine asortiman. Visokokvalitetni materijali naglašavaju bezvremenski, minimalistički dizajn. CleanLine50 dostupna je u izvedbi od četkanog inoxa ili crno kromirana s premazom protiv otisaka prstiju.

Jednostavna instalacija

S visinom od deset milimetara tuš kanalica jednaka je visini većine standardnih pločica. Tuš kanalica Geberit CleanLine50 također ima nagib koji optimalno odvodi vodu iz tuša. To posebno štedi vrijeme keramičaru, što znači da se pločice mogu pričvrstiti vodoravno na CleanLine50, što ju čini posebno prikladnom za korištenje s pločicama velikih dimenzija.

 

Nema curenja – zajamčeno

Ispravno brtvljenje bitno je kod postavljanja rješenja za tuširanje. Za tuš kanalicu Geberit CleanLine50 dostupan je instalacijski set koji omogućuje jednostavnu montažu i pouzdanu zaštitu od curenja. Brtveni flis je tvornički zalijepljen izravno na ulaznu prirubnicu, što smanjuje rizik od skupih i stresnih oštećenja vodom.