Interijeri Zadro d.o.o.
T.C. Zagreb, Westgate, 1. kat, 2/108A
Zaprešićka 2, Jablanovec, Donja Bistra
Tel.: +385 (1) 34 99 138
Mob:+385 (91) 3499-139
info@interijeri-zadro.hr
www.interijeri-zadro.hr

Uživanje u jutarnjoj rutini

Sve više korisnika prepoznaje posebnosti naprednog materijala FENIX NTM (NTM – NanoTechMaterial). Glavne karakteristike ovog materijala mogu se opisati riječima “nanotech” i “termal healing” (toplinsko zacjeljivanje).

SAVRŠENI MAT IZGLED POVRŠINE
FENIX NTM je u svojoj osnovi akrilna smola najnovije generacije, obrađena tako da se na površini stvaraju pore u nano razmjeru. Tako dobivena površina dodatno se obrađuje čime se dobiva izrazita čvrstoća, nano pore rezultiraju perfektnim mat izgledom, a čestice prašine, bakterije, kapljice vode i ostalih kemijskih agenasa su jednostavno prevelike da bi prodrle u nanopore i u njima se zadržale.

POPRAVAK OGREBOTINE GLAČALOM?!
Nano pore omogućuju i svojstvo toplinskog zacjeljivanja ogrebotina. Najjednostavniji način je primjena najobičnijeg glačala i tako da se preko ogrebotine postavi navlaženi papirnati ručnik i preko njega pređe nekoliko puta vrućim glačalom. Potom se površina obriše suhim ručnikom i ogrebotine više nema. Jednokratno izlaganje visokim temperaturama ne bi smjelo trajati duže od 10 sekundi na 180º C, odnosno 30 s na 120º C.

KUHINJE OD FENIX NTM
U izložbeno-prodajnom salonu Interijera Zadro, u West Gate Shopping Cityju, možete se uvjeriti u besprijekorni mat efekt kuhinje od FENIX NTM materijala, izuzetan osjećaj mekoće njegove površine na dodir i otpornosti na otiske prstiju. Na raspolaganju su različite boje materijala, ali sigurni smo da će vas oduševiti ova prekrasna, moderna kuhinja s frontama i kuhinjskim otokom u bež zlatnoj boji s mat efektom. Odmah ćete zamijetiti i vizualni efekt kojim mat površina, ovisno o kutu gledanja i padu svjetla, mijenja boju od bež tamne do zagasito zlatne. Radne ploče izrađene su od materijala Compact, debljine 12 mm u boji i teksturi crnog-sivog kamena. Sve skupa je lijepo zaokruženo dekorom u tamnoj drvenoj nijansi tabak hrasta, na zidnoj oblozi kuhinje i šanku koji je integriran u kuhinjski otok. Tamna boja drveta jedan je od povratničkih trendova za sljedeću godinu. Kuhinja je opremljena HANSA (dio Amica grupe, europskog proizvođača) kućanskim uređajima, a za pohranu dobre vinske kapljice tu je vinski hladnjak HANSA smješten s vanjske strane kuhinjskog otoka.

Zašto odabrati kuhinju od FENIX NTM materijala?
– Za sve ljubitelje mat površina, FENIX NTM nudi ekstremno mat površine
– Zacjeljivanje površine i uklanjanje ogrebotina izlaganjem visokim temperaturamatemperaturama
– Izuzetno otporan na otiske prstiju i mrljeprstiju mrlje
– Površina mekana na dodir- dodir
– Otporan na ogrebotine, habanje, visoke temperaturevisoke temperature
– Jednostavan za održavanje
– Antibakterijska površina

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA