Trenutno pregledavate Miele W1 perilice – Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)
Miele W1 perilice - Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)

Miele W1 perilice – Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)

Miele perilice rublja W1 s Th ermo saćastim bubnjem energetskog su razreda A+++, zapremnine od 9 kg i s brzinom centrifuge od 1600 okretaja u minuti. Patentirani Miele Th ermo saćasti bubanj omogućava klizanje rublja po vodenom fi lmu tijekom pranja i glačanje rublja već u bubnju perilice. Jedin- stvena kvaliteta koje Miele pruža u svim svojim uređajima potvrđena je temeljitim ispitivanjima kojima je dokazani 20-godišnji radni vijek uređaja. Osim energetske učinko- vitost, dugog radnog vijeka, perilicu odlikuje i otpornost emajlirane fronte na ogrebotine, kiseline i koroziju i lako održavanje. Tehno- logije i brojni programi pranja omogućuju kvalitetnu i sigurnu njegu rublja.

Miele W1 perilice - Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)
Miele W1 perilice – Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)

KOMFOR KORIŠTENJA S TWINDOS SISTEMOM Ekskluzivna Miele karakteristika perilica W1, koja nudi korisniku odlične pogodnosti je TwinDos, jedini integrirani automatski sustav za raspršivanje deterdženta za pranje na svijetu, koristeći višestruke tekuće kom- ponente za zajamčenu, besprijekornu čistoću bijelog i jako prljavog rublja. Dva deterdžen- ta, UltraPhase1 (otklanjaju bjelančevine i masnoću) i UltraPhase2 (obavlja izbjeljiva- nje), precizno su spojeni pomoću TwinDos sustava da bi udovoljili potrebama indivi- dualnih punjenja i programa. Ovo ne samo da poboljšava izvedbu čišćenja i pogodnost za korisnika, već i pospješuje uštedu novca, te ne onečišćava okoliš, uštedom od 30% deterdženta.
Istovremeno, TwinDos je otvoren sustav koji omogućava korištenje Miele UltraPhase 1 ili 2 deterdženta kao i dodatne spremnike za bilo koji drugi deterdžent ili omekšivač za rublje. Naravno svi W1 modeli još uvijek ima- ju konvencionalne raspršivače za deterdžent koji omogućavaju da se prašak i aditivi otpuštaju ručno u za to predviđeno vrijeme. Dodatna alternativa koja je jedinstvena za Miele je precizno doziranje bez prolijevanja, deterdženti za posebnu uporabu i omekšivači za rublje koji u obliku dozirnih kapsula. Oni se jednostavno polažu u odjeljke.

 

Miele W1 perilice - Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)
Miele W1 perilice – Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016)

BESPLATNA GODIŠNJA ZALIHA SREDSTVA ZA PRANJE RUBLJA
U razdoblju od 01. 03. do 31. 08. 2016. godine kupnjom nove Miele W1 TwinDos perilice rublja dobi vate besplatnu godišnju zalihu sredstava za pranje rublja Ul traPhase 1 (7 kartuša) i UltraPha se 2 (5 kartuša) u vrijednosti od 1.188,00 kn! Godišnja potreba sredstava za pranje rublja = 250 ciklusa pranja godišnje: 7 x Ul traPhase1 i 5 x UltraPhase2. Prvi set sredstava za pranje se ispo ručuje s novom perilicom rublja. Ostali setovi se besplatno šalju u dvije pošiljke na kućnu adresu (po jednoj pošiljci 3xUltraPhase1 i 2xUltraPhase2).

Jednostavno aktivirajte vaučer koristeći kodo ve na Miele Internet trgovini. www.miele.hr

 

 

 

više o proizvodima MIELE na www.miele.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice br.41(proljeća 2016)