Trenutno pregledavate Miele – Poželjno i povoljno – Kuhinje i kupaonice br.37
Miele - Kuhinje i kupaonice br.37

Miele – Poželjno i povoljno – Kuhinje i kupaonice br.37

Moderno dizajniran i savršeno funkcionalan duo kojega čine MIELE Classic perilica i MIELE Classic sušilica – odlikuje se vrhunskom kvalitetom i testiranjem koje dokazuje da je ta nova generacija perilica i sušilica namijenjena za bezbrižnu 20-godišnju upotrebu

Već poznati po svoj kvaliteti, MIELE kućanski aparati najpoželjnija su oprema svakog suvremenog doma. Za savršeno pranje čak i najprljavijeg, ali i najdelikatnijeg rublja te njihovo brzo i pouzdano sušenje pravi izbor je nerazdvojni par iz nove linije MIELE Classic – kojega čini perilica rublja WDA 200 WPM te sušilica TDA 140 C/150 C. Uz to je ovaj Miele DUO CLASSIC pristupačniji nego ikad po cijeni od 11.990,00kn. Ovo donosi značajnu uštedu u kućnom buđetu, a omogućava kupcima posjedovanje visokokvalitetnih uređaja Miele za njegu rublja. No to nije sve.

Poklon uz kupnju

Set perilice i sušilice rublja mogu se sada kupiti po nevjerojatnoj cijeni i pri tom odabrati jedna od dva poklona. Prvi poklon je poseban element (vezni element), važan ako žele da nova perilica i sušilica stoje jedna iznad druge (postavljene u tzv. Stup). Drugi poklon je komplet od tri sredstava za pranje rublja (UltraWhite sredstva za bijelo rublje, UltraColor sredstva za šareno rublje te omekšivača). Kupac se nakon kupnje javlja u Miele ured (Odjel Marketinga), dobiva i popunjava obrazac u kojem daje svoje podatke i odabire poklon te ga uz račun dostavlja Odjelu Marketinga. Potom tvrtka Miele šalje odabrani poklon na adresu kupca.

Perilica rublja WDA 200 WPM

Miele perilica rublja ima patentirani saćasti bubanj zapremnine 7 kg koji osigurava nježnu njegu rublja te optimalnu raspodjelu vode i deterdženta za pranje rublja. Broj okretaja centrifuge može se birati između 400 i 1400 o/min sa mogućnošću prekida nakon ispiranja i isključivanja centrifuge. Na preglednoj upravljačkoj ploči možete odabrati između programa za održavanje pamučnih tkanina, osjetljivog rublja, vune, košulja i tamnog rublja/trapera. Tu je također program za brzo pranje u svega 20 minuta te program za dodatno ispiranje/ štirkanje. Automatski određuje na osnovi količine rublja potrebnu količinu vode i električne energije, te elektronskim putem regulira količinu pjene. Hygiene Info funkcija podsjetnik je za obavljanje higijene perilice. Moguća je i odgoda rada perilice do 24 h unaprijed kao i prikaz preostalog vremena rada perilice. Za izuzetno osjetljive tkanine moguće je pranje i na 20 C. Perilica je energetskoga razreda A+++ sa godišnjom potrošnjom 179 kWh električne energije. Može se kombinirati u stup sa sušilicom rublja ili staviti pod radnu ploču. Sušilica rublja TDA 140 C/150 C Miele sušilica rublja iz DUO CLASSIC seta elektronska je kondenzacijska sušilica koja osigurava inteligentno sušenje rublja. Kao i perilica rublja, ima patentirani saćasti bubanj zapremnine 7 kg. PerfectDry sustav sušenja osigurava nježno i štedljivo sušenje, a moguće je odabir suhoće rublja. Programi sušenja odnose se na pamuk, rublje lako za održavanje, završna obrada vune, automatski program plus, nježno ravnanje te toplo i hladno prozračivanje. Dodatne prednosti odnose se na osvijetljen bubanj sušilice te promjenu smjera kretanja bubnja čime se sprječava gužvanje rublja. Sušilica se može postaviti u stup sa perilicom rublja ili pod radnu ploču. Pripada energetskom razredu B.

više www.miele.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice br.37