Trenutno pregledavate MIELE – perilica rublja – Besprijekorno djelotvorna, prikladna, učinkovita, elegantna i umrežena

MIELE – perilica rublja – Besprijekorno djelotvorna, prikladna, učinkovita, elegantna i umrežena

Zahvaljujući svojim mnogobrojnim jedinstvenim značajkama, nova Miele perilica rublja W1 na tržištu ne mora strahovati od konkurencije. Nijedna druga perilica nije u stanju ponuditi razred energetske učinkovitosti A+++ te minus 40% ocjenu u kombinaciji s programom koji traje manje od 3 sata, sa zapremninom od 9 kg i brzinom od 1600 okretaja u minuti. Naravno, svjetski ekskluzivni TwinDos sustav za raspršivanje i jedini potpuni ciklus s ocjenom A za izvedbu pranja su uključeni. Savršeni par, za ovu perilicu, kako tehnički, tako i po pitanju dizajna, je T1 sušilica za rublje koja također ima veliki zaslon na dodir.
Izvanredna karakteristika, u smislu izvedbe pranja i energetske iskoristivosti, je postupak pranja PowerWash 2.0. On predstavlja poboljšanje u vidu uštede u odnosu na prethodni Miele PowerWash sustav koji je prošle godine dobio priznanje od strane WFK instituta za brigu o odjeći upravo zbog poboljšanja izvedbe čišćenja za najmanje 10%. PowerWash se oslanja na međusobno djelovanje pumpe za cirkulaciju i precizno podešene brzine bubnja.
Optimizirana verzija – PowerWash 2.0 – je okarakterizirana s još preciznijim nadzorom punjenja ove pumpe zajedno s Miele Spin&Spray tehnologijom. Glavna pogodnost ovog pristupa leži u činjenici da, usprkos najvećoj zapremnini od 9 kg, čak i puno manja punjenja mogu se oprati energetski učinkovito – zahvaljujući PowerWash 2.0. Ovu novu tehnologiju karakteriziraju višestruki kratki intervali centrifuge prilikom glavnog pranja kako bi se osiguralo bolje ovlaživanje i natapanje odjeće. To također omogućava smanjenje nivoa vode, čuvajući toplinu bez ugrožavanja izvedbe čišćenja.

miele perilica rublja 2 miele perilaca rublja

Zasigurno najzanimljivija karakteristika novih perilica je elegantna upravljačka ploča s velikim zaslonom na dodir koji omogućava jednostavnu i intuitivnu upotrebu (XL Tronic). Jedini drugi nadzor na upravljačkoj ploči je On/Off tipka. Pogodnost, sigurnost i iskustvo pametnog korištenja je ono što nudi Wash Assisant (Asistent u pranju). On uključuje analizu vrste tkanine i boje, stupanj onečišćenja i brzinu koja je potrebna. Temeljem ovih podataka, perilica preporučuje najprikladniji program.

više na: www.miele.hr