Miele: Nova linija perilica W1 i sušilica rublja T1

miele, sušilica, perilica

Nove perilice rublja Miele W1 vrhunski operu rublje za manje od sat vremena zahvaljujući prvom sistemu s integriranim tekućim deterdžentima za sve vrste i stupnjeve nečistoće rublja.

Perilice rublja Miele W1 kapaciteta su 8kg , najmanje 1600 okretaja u minuti i imaju A+++ ocjenu energetske učinkovitosti. Novost na svim modelima perilica rublja W1 je novi razdjeljivač deterdženta za posebne namjene, aditiva i omekšivača u kapsulama, kao i novi patentirani saćasti bubanj koji smanjuje potrebu za glačanjem.

Veliko novo tehničko dostignuće je Powerwash sustav zahvaljujući kojem su poboljšani rezultati pranja za najmanje 10%, što potvrđuju i iz vrlo uglednog i nezavisnog WFK instituta u Krefeldu . Ti rezultati se postižu pomoću posebne cirkulacijske pumpe u kombinaciji s posebnim ritmom ispiranja rublja. Druga velika novost je program za pranje QuickPowerWash koji unatoč trajanju manje od sat vremena pranja, postiže i temeljitu čistoću rublja (A razred učinak pranja) . Dvofazni integrirani sustav za raspršivanje tekućeg deterdženta štedi do 30 % deterdženta i prvi je te vrste na svijetu . Nove perilice uz upotrebu inovativnog Miele tekućeg deterdženta UltraPhase 1 i UltraPhase 2 , postižu izvrsne rezultate pranja bijelog i šarenog rublja. Miele na tržištu za svoje nove perilice rublja, koje imaju TwinDos sustav , nudi najbolje i najučinkovitije tekuće deterdžente . U novom TwinDos sustavu mogu se koristiti također i svi drugi deterdženti drugih proizvođača.

miele

Sve sušilice rublja nove linije Miele T1 imaju kapacitet 8 kg i opremljene su toplinskom pumpom za veliku energetsku učinkovitost, sve su A+(ili višeg) energetskog razreda. Opremljene su novim Miele SteamFinish sistemom koji pripremi rublje za glačanje, te sistemom FragranceDos koji omogućuje da izborom jedne od 3 vrste mirisa rublje i predivno miriše.

Sve nove perilice i sušilice linija W1 i T1 opremljene su naprednom funkcijom EcoFeedback koja daje informaciju o trenutnoj potrošnji, a na sušilicama daje i informaciju o začepljenju filtra vlaknima. 

http://www.miele.hr/