Trenutno pregledavate Miele kombinirana parna pećnica XXL formata

Miele kombinirana parna pećnica XXL formata

DGC 6660XXL bezzicna temperaturna sonda

Veće i još svestranije – ovo su odlike novih kombiniranih parnih Miele pećnica

Kombinirane parne pećnice s pravom imaju ugled kao najsvjestranije od svih raznovrsnih multifunkcionalnih kuhinjskih aparata budući da  spajaju u potpunosti opremljenu pećnicu i parnu pećnicu u jednu cjelinu, obuhvaćajući najbolje od oba svijeta, pogotovo uzevši u obzir činjenicu da dolaze u kombiniranom obliku. Dok je, u prošlosti, Miele imao 3 različita osnovna modela u ponudi koji su bili osmišljeni za ugradnju kao ormarići visine 45 cm, DGC 6660 XXL sada predstavlja u potpunosti novu jedinicu koja se uklapa u otvor od 60 cm koji je tradicioanlno namijenjen za zidnu ugradbenu pećnicu. XXL kao model bi trebao biti cijenjen samo i po onome što je navedeno na deklaraciji i po svojim dimenzijama,  jer nudi unutrašnjost velike zapremnine od 68 litara. Ovo mu omogućuje korištenje četiri razine umetanja, prilično proširujući opseg programa u usporedbi s ostalim modelima na tržištu.

Miele kombinirane parne pećnice su cijenjene od strane profesionalnih kuhara i polučuju pozitivne kritike na raznim kuharskim forumima upravo zbog širokog spektra opcija koje nude. Svi operativni modeli su dostupni: kuhanje na pari, kombinirano kuhanje, vrući zrak plus, gornji i donji grijač, gornji grijač, donji grijač, roštilj, ekonomični roštilj, roštilj s kruženjem zraka, intezivno pečenje, odmrzavanje, ponovno grijanje, pečenje pomoću temperaturne sonde i pirjanje. Pored opcija ručno pripremane hrane koje omogućuju korisniku određivanje nivoa vlažnosti, ovaj aparat također nudi više od 200 automatskih programa, uključujući kuhanje na niskoj temperaturi ili ciklus polaganog kuhanja. Moguće je i čuvanje omiljenih programa.

Tajna ovog postignuća krije se u generatoru MultiSteam tehnologije pare kojeg koristi Miele: korisnik napuni spremnik koji se nalazi diskretno iza motorizirane ploče.  Voda za kuhanje se povlači iz spremnika u generator MultiSteam tehnologije pare koji se nalazi u stražnjem dijelu aparata gdje se pretvara u paru i cijevima se dovodi u unutrašnjost pećnice preko 8 ulaznih otvora. MultiSteam tehnologija pare je ekskluzivna odlika parnih pećnica kao i kombiniranih parnih pećnica u Mieleovoj ponudi. Sa SensorTronic dodirnim upravljanjem, također dostupnim na mnogim drugim ugradbenim uređajima iz Miele Generacije 6000, upotreba DGC XXL je krajnje intuitivna. Najupečatljivija odlika SensorTronic upravljanja je zaslon TFT visoke rezolucije koji predstavlja sve postavke u peterorednom zaslonu koristeći bijele simbole na tamnoj podlozi.

Miele je dao unutrašnjosti DGC XXL uređaja, izrađenog od nehrđajućeg čelika, završnu obradu poput platnene tkanine. Ova površina od nehrđajućeg čelika je dorađena također u PerfectClean završnoj obradi.

PerfectClean je patentirana obrada površine za pećnice koja se odlikuje činjenicom da je neljepljiva i laka  za čišćenje. Naročito tvrdokorne mrlje se mogu očistiti jednim od raznovrsnih programa za čišćenje.,. Velika kombinirana parna pećnica dolazi zajedno s podloškom za višestruku upotrebu, kombiniranom rešetkom, perforiranim posudama za kuhanje na pari kao i knjigom s receptima. DGC XXL je dostupna i u PureLine izvedbi od nehrđajućeg plemenitog čelika, brilijant bijeloj, opsidijan crnoj i havana smeđoj boji. www.miele.hr.