Uživanje u jutarnjoj rutini

Perilica rublja s TwinDos i PowerWash, zajedno s dodatnom opcijom „SingleWash”, omogućuje uštedu do 60% energije i do 40% sredstva za pranje u usporedbi s pranjem jednog komada rublja u klasičnom programu i s ručnim doziranje. Osim toga, ovi uređaji mogu učinkovito eliminirati bakterije i viruse (ovisno o modelu) posebnim programima i/ili opcijama.
Opremljena programom „Pamuk, higijenski program” i potvrdom pečata higijene Sveučilišta „Rhein-Waal”, perilica rublja posebno odgovara trenutno povećanoj osjetljivosti kupaca na temu higijene. Kombinacija TwinDos doziranja i SingleWash dodatne opcije nudi najveći potencijal za uštedu sredstva za pranje, energije i vremena.

DODATNA RAZINA HIGIJENE S MIELE SUŠILICAMA
Potrošnja energije jedan je od najvažnijih kriterija kupnje sušilice rublja. S razredom energetske učinkovitosti A+++ -10%, sušilica rublja se pozicionira u najviši razred energetske učinkovitosti. Osim toga, također ima istaknute inovativne značajke poput HygieneDry, DryCare 40 i Wash2Dry koje će od sada biti dostupne i u redovnom asortimanu novih modela sušilica rublja. HygieneDry je nova higijenska funkcija u sušilici rublja koja pouzdano uklanja klice i bakterije iz tekstila. HygieneDry se implementira kao novi stupanj sušenja. Ponovnim predstavljanjem sušilica rublja tvrtka Miele postiže poboljšanja u svim marketinškim razredima kako bi dodatno proširila svoju već vodeću konkurentsku poziciju. Kako bi se navedeno postiglo, novi modeli su dodatno prošireni novim istaknutim značajkama. Značajke ovise o modelu.
www.miele.hr

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA