NOVO!

Miele centar Knapić

Zapadni dio Zagreba bogatiji za ponudu vrhunskog branda Miele

Otvaranjem Miele centra Knapić na zapadnom dijelu Zagreba, kupci mogu odabir, kupnju i savjetovanje sa stručnim osobljem Kuhinja Knapić obaviti u miru, bez žurbe i stresa u ugodnom ambijentu Nove galerije. Osim dobre prometne povezanosti lokacije, Nova galerija raspolaže i s parkingom u garaži, čije korištenje je za kupce Miele centra Knapić besplatno.

Opremanje kuhinje sada je još lakše jer Kuhinje Knapić osim vrhunskog kuhinjskog namještaja nude i cjelovita rješenja kuhinjske tehnike branda Miele u svom novootvorenom Miele Centru u zapadnom dijelu Zagreba.

Kuhinje Knapić, renomirani hrvatski proizvođač kuhinjskog i kupaonskog namještaja te opreme za interijere, poznat je po jedinstvenom i prepoznatljivom dizajnu te filigranskoj završnoj obradi i izradi detalja. U dizajnu namještaja Kuhinja Knapić intergrirane su najnovije tehnologije proizvodnje i obrade vrhunskih materijala, briga o funkcionalnim detaljima i majstorski završni ručni rad. Kuhinjski namještaj dostupan je kroz tri kolekcije “Glamour”, “Style” i “Luxury”. Iza luksuznog dizajna koji možemo slobodno reći ne prati trendove već ih stvara, krije se besprijekorna tehnika, okovi i mehanizmi s decentnom LED rasvjetom za potpuni komfor i ugođaj. Kuhinje Knapić daju dodatnu vrijednost domu.

Tehnika Knapić

Kako bi ponudili cjelokupno rješenje za opremanje kuhinje, Kuhinje Knapić otvorile su Miele centar Knapić, u neposrednoj blizini izložbeno prodajnog salona kuhinja, u Novoj Galeriji u Zagrebu, na adresi Zagrebačka avenija 104d. U Miele centru možete kupiti visokokvalitetne uređaje Miele, ugradbene i samostojeće kućanske aparate – ploče za kuhanje, nape, pećnice, parne pećnice, mikrovalne pećnice, perilice posuđa, perilice i sušilice rublja, hladnjake, usisavače, parne postaje… Sve koji već imaju Miele uređaje i one koji planiraju kupnju, razveseliti će činjenica da u Miele centru Knapić mogu pronaći i proizvode za svoje uređaje poput sredstva za pranje rublja marke Miele, mirisnih kapsula za sušilicu rublja, pastu za poliranje, vrečice za Miele usisavače, sredstva za pranje posuđa u Miele perilicama, kapsule za kava aparat i ostali pribor. Ono što je još važnije svi zainteresirani kupci u Miele centru Knapić mogu dobiti potpunu stručnu podršku pri odabir i kupnji Miele kućanskih aparata – od prezentacije uređaja, savjetovanja, projektiranja uređaja unutar kuhinje pa do ugradnje. Ovime su Kuhinje Knapić pružile kupcima cjelovitu ponudu kupnje i uslugu projektiranja vrhunskih kuhinja s renomiranim brandom kućanskih uređaja Miele.

ŽELIM SAZNATI VIŠE

Tehnika Knapić d.o.o.
Nova Galerija
Zagrebačka avenija 104d/1 kat
Zagreb
tel: +385 (0)1 / 349 65 99
e-mail: zagreb@kuhinje-knapic.com

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA