DAJE VRIJEDNOST VIŠE VAŠIM IDEJAMA ZA UREĐENJE VLASTITOG DOMA!

magazin

KUHINJE I KUPAONICE

UREĐENJE DVA NAJVAŽNIJA PROSTORA U INTERIJERU

Magazin “Kuhinje&kupaonice” za svoje čitatelje donosi najnovije trendove te savjete i ideje za uređenje interijera s posebnim naglaskom na uređenje dva najvažnija prostora-kuhinju i kupaonicu. Kuhinja je srce svakog doma, prostor koji je u većini domova integriran s dnevnim boravkom i blagovaonicom te poprima neku novu funkciju. Trendovi i zahtjevi korisnika su beskompromisni u pogledu uređenja i udobnosti zbog čega je prostor kupaonice u potpunosti redefiniran u odnosu na njezinu osnovnu funkciju.

TKO SU NAŠI ČITATELJI?

Većina naših čitatelja su krajnji kupci, privatni investitori koji planiraju građenje ili adaptaciju vlastitog stambenog objekta, manjeg turističkog objekta, kuće za odmor i sl. Isto tako naši čitatelji su pasionirani zaljubljenici u uređenje i dizajn interijera te kulturu življenja. Naši čitatelji su prije svega u potrazi za idejama, trendovima i proizvodima koje mogu prilagoditi svojim potrebama. Pored krajnjih kupaca, naše čitateljstvo čine i arhitekti i dizajneri te vlasnici i stručnjaci građevinskih tvrtki i obrta.

VRIJEDNOST MAGAZINA

Ideje i savjete čitatelji mogu pronaći u autorskim tekstovima opremljenim vrhunskim fotografijama te reportažama sa svjetskih sajmova za uređenje interijera. Kroz Novosti, Galeriju interijera i Izlog proizvoda pratimo ponudu domaćih ponuđača opreme za uređenje interijera. Prikazujemo i prekrasne interijere i proizvode stranih i domaćih arhitekata i produkt dizajnera.

NAKLADA:

DOSEG:

BROJ STRANICA:

DINAMIKA IZLAŽENJA:

CIJENA PRIMJERKA:

DISTRIBUCIJA:

9 000

18 900

100

3 puta godišnje

25 kn

kiosci, pretplata, narudžbe u redakciju

TEMATIKA MAGAZINA KUHINJE&KUPAONICE

Dizajn interijera, ideje i savjeti za unutrasnje uredenje, trendovi i novi proizvodi, tehnika i detalji za dom, reportaze

PLAN IZLAŽENJA U 2021.

proljeće

ljeto

jesen/zima

br.55 -

br.56 -

br.57 -

14.04.

15.06.

28.10.

GRAFIČKI PRIKAZ OGLASA U TISKANOM IZDANJU

MOGUČNOSTI PROMOCIJE NA WEB STRANICI

POZICIJE BANERA NA NASLOVNOJ STRANICI

POZICIJE BANERA NA STRANICI TEME

POP UP BANER (naslovna/stranica teme)

KONTAKT

Ponovo tri d.o.o.

Ulica k.A. Stepinca 24
10 290 Zaprešić
Telefon:003851 3357 221
Fax: 003851 3357 220
redakcije@idejezamene.com

MARKETING

Telefon:003851 3357 221
marketing@idejezamene.com
martina@idejezamene.com