Makeover kuhinje uz Pevex

Makeover kuhinje ne mora nužno biti noćna mora s velikim radovima i velikim budžetom.
Detalji čine razliku…

Kada netko spomene proljetni makeover kuhinje, svi pomislimo na velike radove koji zahtijevaju puno vremena i novaca. To nas često obeshrabri i u startu odustajemo od preuređenja. Ako kuhinja ne zahtijeva velike strukturne promjene, staru kuhinju možete osvježiti relativno brzo, jednostavno i povoljno. Iako se na prvi pogled ne čini tako, mali zahvati i sitnice unijeti će velike promjene u prostor poput: svježe obojanih zidova, novog rasvjetnog tijela ili novih barskih stolica. Par korisnih savjeta za jednostavan, brz i povoljan makeover kuhinje dolazi iz Pevexa.

1. Keramičke pločice –
kao i svaka druga zidna i podna obloga, pločice su lice kuhinje. One daju osnovnu dimenziju kuhinjskom prostoru, a za svjež izgled kuhinje dovoljno je odabrati pločice zanimljivih motiva koje će napraviti značajnu razliku.(Keramička zidna pločica CARLOS KITCHEN 3)
Cijena: 99,99Cijena: 99,99 kn/mkn/m22))

3. Sve je u detaljima
detalji čine razliku u svakom dijelu interijera. Tako se i karakter kuhinje ogleda u detaljima, poput manje malih kućanskih aparata. Osim što su funkcionalni, kuhinjski aparati Guzzini su ukras za svaku kuhinju.
(Štapni mikser Guzzini G-Syle )
Cijena: 219,90Cijena: 219,90 knkn
Kuhalo vode Guzzini G-style
Cijena: 169,90kn

2. Rasvjeta –
dobro osvjetljenje ima značajnu ulogu u funkcionalnosti svake kuhinje. Kuhinju možete osvježiti sa zanimljivom rasvjezanimljivom rasvjetom koja će joj dati novi moderniji izgled.
(Viseća lampa u industrijskom stilu) –
Cijena: 699,90kn , Web shop: 449,90 knWeb kn

4. Barske stolice –
ako vaša kuhinja ima kuhinjski poluotok, popularno zvan šank, nove barske stolice nisu prevelika investicija, a sigurno će ce unijeti dašak svježine.
(Retro barska metalna stolica u bordo boji)
Cijena: 259,90 kn

više o TEMI u magazinu
KUHINJE I KUPAONICE br.53 (ljeto 2020)
na svim kioscima

PEVEX

www.pevex.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA