Lesnina slavi 65 godina

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Lesnina Jankomir

Lesnina najavljuje otvaranje novih centara, širenje robnog asortimana, nova zapošljavanja, zaseban Baby program u svakom centru u Hrvatskoj i akciju „65 za 65“ u sklopu proslave godišnjice.

U Hrvatskoj Lesnina posluje već dugi niz godina i jedna je od najuglednijih trgovina namještajem, s tržišnim udjelom većim od 30%. Danas diljem regije raspolaže razgranatom mrežom s više od 20 prodajnih mjesta i preko 170.000 m2 prodajno – skladišnog prostora. Trenutno u regiji zapošljava 1.100 djelatnika, samo u Hrvatskoj više od 700.

Jedan od noviteta u 2014. godini je i zaseban odjel s Baby programom koji će kupcima biti na raspolaganju u svim centrima. Uz baby program proširen je izbor kupaonskog programa te komadnog i dekorativnog namještaja, kao i asortiman dekoracija za dom. Bogatu ponudu kvalitetnih robnih marki za opremanje doma, u skladu s novitetima i trendovima na svjetskom tržištu, upotpunit će vrhunski namještaj poznatih imena Natuzzi i Dieter Knoll.

Novitet u ponudi je i tzv. TV Welness koji se sastoji od programa fotelja vrhunske udobnosti i kvalitete te mnogobrojnih funkcija.

„65 za 65“. U sklopu navedene akcije 65 artikala raznih robnih grupa pojavljivat će se u katalozima Lesnine tijekom cijele 2014. s posebnim popustom od 65 posto.

U skoroj budućnosti Lesnina planira svojim kupcima olakšati i ubrzati kupnju asortimana „Sve za dom“ i učiniti ga još dostupnijim uz pomoć nove, već aktivne web stranice te usluge web shopa i Facebook stranica koje su u izradi.

https://www.xxxlesnina.hr