Trenutno pregledavate Kupaonice koje ostavljaju bez daha – NEUTRA

Kupaonice koje ostavljaju bez daha – NEUTRA

Uređenje kupaonice često iziskuje puno planiranja, osmišljavanja, donošenja odluka i kreativnosti. Jedna je od prostorija u domu gdje je teško raditi kompromise zbog toga što su kvaliteta i izdržljivost izuzetno važne stavke prilikom uređenja.

Kupaonice su davno izgubile ulogu samo mjesta gdje se obavlja higijena, postale su male oaze mira gdje se svi želimo osjećati ugodno. Trendovi u uređenju brzo se mijenjaju, zbog toga je važno pronaći vlastiti stil.
Grupa Neutra tvrtka je u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno prilikom stvaranja savršene kupaonice te dobiti kvalitetne i stručne savjete. Ono što ih izdvaja je kvaliteta sanitarija, opsežan izbor keramičkih pločica i ostale kupaonske opreme.
Stručnjaci u timu će vas lako usmjeriti i pomoći vam u stvaranju idealne kupaonice. Ono što olakšava cijeli proces je veličina izbora te praćenje trendova. Trendovi se mijenjaju svakih par godina no zbog toga asortiman Grupe Neutra nudi izbor koji je moderan i atraktivan s dozom bezvremenske klasike

OPREMANJE PREMA NAJNOVIJIM TRENDOVIMA
Ovogodišnji trendovi u uređenju kupaonica su uzorci mramora koji daju dojam elegancije, keramičke pločice raznih oblika i dimenzija te motivi betona za vječne minimaliste. Osim toga, nove tehnologije nalaze se svuda oko nas, zbog toga ih sve češće uvrštavamo i u našu kupaonicu. To na primjer može biti ogledalo koje na dodir pali pozadinsku LED rasvjetu. Zlato, srebro i bakar podići će cijeli prostor na posve novu razinu, samo jedna takva slavina tvrtke Gessi bit će dovoljna za savršen dojam.

RENOMIRANI PROIZVOĐAČI KUPAONSKE OPREME
Neki od mnogih brendova koje je moguće pronaći u salonu su podne i zidne obloge tvrtke Florim te sanitarije brenda Flaminia koji više od 50 godina surađuje s mnogim dizajnerima. Tuš kabine i staklene pregrade neizostavni su dio kupaonice i sve je važnije prilagoditi ih prostoru. Brend HÜPPE koji također možete pronaći u salonu vrhunski je njemački proizvođač koji neprestano proširuje i unapređuju svoju ponudu.