Trenutno pregledavate Kupaonica budućnosti – Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen zima 2015)
Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40

Kupaonica budućnosti – Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen zima 2015)

KUPAONICA BUDUĆNOSTI

Pored sve euforije oko inovacija i dostignuća za kupaonicu, mnogo toga još nije zaživjelo u praksi, čak ni u naprednijim europskim zemljama od naše. Već danas postoje mnoge inovacije za koje korisnici misle da su

Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40
Ovo će zasigurno biti omiljena tehnologija mnogih žena. Vizualno kombiniranje dekorativne kozmetike prije nanošenja, savjetovanje i prijedlozi virtualnih vizažista.

daleka budućnost. Samo je pitanje njihove primjene. Na raspolaganju su nam inovativni dizajnerski koncepti, tehnologije, materijali i korištenje opcija koje čine život lakšim i ugodnijim.

 

 

 

 

 

 

Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40
Tehnologija će nam omogućavati očitavanje i analizu biometerijiskih podataka i slanje obiteljskom liječniku.

Još jednostavnije održavanje čistoće
WC s tušem u svojoj ponudi ima više proizvođača i ovaj proizvod postavlja nove standarde higijene. Nakon azijskog tržišta i tržišta SAD-a ova vrsta proizvoda povećava udio na europskom tržištu. Već prije nekoliko godina imali smo priliku prisustvovati prezentaciji jednog renomiranog proizvođača koji je prvi predstavio ovaj

Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40
Ogledalo će ujedno biti zaslon na kojem ćemo moći pratiti sadržaj na internetu.

tip proizvoda na našem tržištu. Prva pomisao kad smo vidjeli WC s tušem bila je „Pa dobro čemu to“? Na prvi pogled radi se o pretencioznom i skupom proizvodu. No kad je krenula prezentacija sve nam je jasnije bilo da je to sljedeća WC školjka koju želimo imati u našem domu. Pruža nevjerojatni komfor pri svakodnevnom održavanju higijene intimnog područja Dakle u WC školjci je ugrađen tuš kojem se može regulirati vrsta mlaza, temperatura mlaza, a kod određenih modela moguće je i sušenje. Tuš je oblikovan tako da ga nesmetano mogu koristit žene i muškarce, a idealan za starije osobe, i sve one koji imaju problema s hemeroidima i sličnim tegobama. Ne trebamo ni naglašavati koji saveznik ovakav tuš može biti za svaku ženu tih dana u mjesecu. Nadamo se da će i cijena uskoro biti pristupačnija.

Jednim pokretom prsta do vode, svijetla i topline
Uz brojne inovacije u području digitalne kontrole vode, Njemačka je nesumljivo pionir u digitalizaciji

Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40
Hologrami nisu nešto što viđamo samo u filmovima. U budućnosti će oni biti dio svakodnevnice.

kupaonice. Osim ciljanog odabira različitih vodenih režima, programa i funkcija kod tuširanja, rasvjeta je dobila svojih pet minuta slave. Zahvaljujući modernoj LED tehnologiji rasvjeta kreira raspoloženje u prostoru i ističe njegove kvalitete. Sve popularnije su i mogućnosti odabira temeprature vode i ostalih funkcija dodirom prsta na displeju.

Kupaonica budućnosti - Kuhinje i kupaonice br. 40
DuPont Building Innovations predstavio je DuPont ™ Corian®Surface, tehnologiju koja omogućuje bežično punjenje mobitela na radnoj plohi u kuhinji ili kpaonici. Corian je kompozitni materijal koji ima široku primjenu, a koristi se i u izradi kuhinjskih radnih ploha ili umivaonika u kupaonicama. Glavna odlika materijala je da nema spojeva na površinama i može ga se oblikovati na razne načine. DuPont ™ Corian®Surface ispod površine ima skrivene transmitere koji osiguravaju siguran bežični prijenos energije do prijemnika, mobilnog telefona ili tableta. Ovaj prozvod kombinira dizajn i tehnologiju i omogućava arhitektima i dizajnerima savladavanje izazova oblikovanja prostora na nov način. Uređaj mora biti takav da dopušta wireless punjenje.

više o kupaonicama budućnosti pročitajte u magazinu KUHINJE I KUPAONICE br.40 (jesen zima 2015)