NPS PROJEKT d.o.o.
Dračevička ulica 2,
10010 Zagreb, Veliko Polje/Velika Mlaka
e-mail: trgovina.nps@tectorius.hr
kontakt: 098 574 394

Sve za kupaonicu na jednome mjestu

Kažu da je kuhinja srce svakoga doma, pogotovo u zimskim danima koji nam dolaze, ali uz našu pomoć to će postati Vaša kupaonica. S dolaskom jeseni, sve više vremena provodimo u svojim domovima pa ako gledate kupaonicu koja Vam je već dosadila i želite novu, definitivno je vrijeme za veliko preuređenje! Dani koje ste proveli u brizi i stresu kako preurediti kupaonicu, gdje kupiti sve potrebno kao i nesigurnost o tome jeste li odabrali dobar i kvalitetan proizvod za Vašu novu kupaonicu su iza Vas! Osim što nas od drugih razlikuje individualan pristup svakome kupcu, kod nas možete urediti cijelu kupaonicu jer u asortimanu imamo sve što vam treba – pločice, wc školjke, tuš kabine i drugo. Surađujemo s brojnim poznatim europskim proizvođačima keramike kao što je talijanska tvrtka Abitare, Keramikom Jovanović, KAI keramika, Termal Seramik, ali i brojnim drugima koji naš asortiman čine jedinstvenim u odnosu na ostatak tržišta.

CRNO-BIJELA KOMBINACIJA UVIJEK JE DOBRA ODLUKA
Ako želite sami osmisliti dizajn nove kupaonice, ali u skladu s najnovijim trendovima, ne možete pogriješiti sa crno bijelom kombinacijom ili primjerice različitim nijansama sive boje spojenima s brojnjim detaljima. Ono što bi ovakvu kupaonicu učinilo još posebnijom su i crne slavine, tuševi i wc školjke posebice ako ste se odlučili i za mat nijansu koja postaje sve popularnija, a Vašoj će kupaonici dati još jedan dašak elegancije.

MRAMOR KAO DIO VAŠE TRENDI KUPAONICE
Crno-bijela kupaonica nikad nije loša kombinacija, ali ju možete upotpuniti bijelim, crnim i sivim mramornim pločicama koje su još jedan od najtrendi uzoraka ove sezone, a dobit ćete jedinstven izgled. Zbog visokog sjaja mramornih pločica, Vaša će kupaonica uvijek izgledati čisto i svježe, a ujedno je ovaj uzorak i jedan od najjednostavnijih za održavanje.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA