Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen) na svim kioscima

Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen) na svim kioscima

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:ČASOPIS

Poštovani čitatelji,

novi broj magazina KUHINJE I KUPAONICE br. 43 (jesen 2016 ) je na svim kioscima

 

kuhinje i kupaonice, jesen je pravo vrijeme za planiranje radova, uređenja i preuređenja kuhinje i kupaonice. Ali, jesen je i vrijeme mnogobrojnih zanimljivih sajmova. Prvo je na redu bio sajam Cersaie 2016, Međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme u Bolonji, a nakon toga i Ambienta u Zagrebu. Naša Martina je posjetila oba sajma, te pripremila zanimljive reportaže iz kojih ćete dobro vidjeti što se događalo. Dobrih vijesti sa sajmova ima mnogo – podjednako iz svijeta, ali i iz Hrvatske. Detaljno o tome pročitajte u izvještajima sa sajmova…

Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen 2016)
Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen 2016)

Kao i obično, i ovaj broj obiluje zanimljivim temama i sadržajima. Kuhinjski otoci su uvijek zanimljiva tema, čak i ukoliko imate relativno malenu kuhinju – čak i u oskudan prostor moguće je smjestiti maleni kuhinjski otok, koji će olakšati pripremanja hrane i druženje s ukućanima i gostima. A veći kuhinjski prostor jednostavno morate opremiti većim ili manjim kuhinjskim otokom – osim što funkcionira kao vizualna brana prema ostatku kuhinje, savršeno je mjesto za druženje, doručak ili aperitiv s prijateljima.

Nijedna kuhinja nije dovršena bez ploče za kuhanje i pećnice – a često nije lako odabrati ono što vam najbolje odgovara. Prilikom kupnje treba voditi računa o štednji energije, funkcionalnosti, vizualnom dojmu… Kako bismo vam olakšali odluku, na jednom mjestu prikazujemo sve najvažnije osobine različitih vrsta modernih pećnica i ploča za kuhanje!

Kućanska tehnika je sveprisutna i u kupaonici, a najnovija hi-tech rješenja u vidu supermodernih perilica rublja više nikoga ne iznenađuju. Premda u startu koštaju nešto više, često se isplati kupiti skuplju perilicu koja štedi energiju, vodu, deterdžent, ali i stvara manju buku prilikom pranja. Dodajte tome i mogućnost dobivanja državnih poticaja – izbor nikako nije lagan. U drugoj temi broja pokušali smo vam olakšati izbor.

Jasno, niti ovim brojem magazina Kuhinje&kupaonice ne dominiraju samo savjeti za kupnju niti savjeti za uštedu energije (a time i novca) – i ovaj broj je pun novih ideja za dizajn i uređenje vaše kuhinje i kupaonice. I premda su tehnička pomagala uvijek dobro došla, bez kupaonskog namještaja, kuhinjskog namještaja, podnih i zidnih obloga i mnoštva finih detalja nije moguće kreirati kuhinju ili kupaonicu koja će savršeno odgovarati vašim željama i reflektirati vašu osobnost. Zato donosimo mnogo novih ideja za uređenje vašeg prostora – od minimalizma u kuhinji i kupaonici do pretvaranja kupaonice u dizajnerski san i wellness oazu.

Srdačan pozdrav do sljedećeg broja,