Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.45 ljeto 2017 – na svim kioscima
Kuhinje i kupaonice br.45

Kuhinje i kupaonice br.45 ljeto 2017 – na svim kioscima

Poštovani čitatelji,

Kuhinje i kupaonice br.45
Kuhinje i kupaonice br.45

ljeto nam se vratilo u grad! Ni manje ni više nego odmah s +30 0C. Nema veze, nećemo se žaliti! Iako su ljetne vrućine omamaljujuće za bilo kakve aktivnosti, osim uživanja u hladu, na terasi, ispod suncobrana, na plaži, uz bazen ili u planinama, ipak je ljeto s dugim danima idealno za projekte uređenja ili preuređenja. Kad se kreće u bilo kakvu adaptaciju vjerojatno svi osjećamo istoistovremeno uzbuđenje, ushit i strah. Da bi bilo manje straha, a više uzbuđenja pripremili smo teme koje će vam pomoći u planiranju uređenja ili adaptacije dvije najvažnije prostorije u svakom domu-kuhinje i kupaonice. Ako ste toliko dobro informirani i već sve znate, onda ćete sigurno naći par dobrih ideja koje možete primjeniti u svom prostoru. Pa krenimo redom… svi znamo da je kod uređenja kuhinje bitan svaki detalj. Izdvojili smo 4 ključna elementa za koja smatramo da su izuzetno važna u svakom kuhinjskom prostoru.

Ljetne vrućine lakše ćemo izdržati s ukusnim salatama, voćem, slasticama i napitcima iz našeg hladnjak. Zato smo napisali ponešto o današnjim modernim “supersoničnim” hladnjacima koji vas sigurno neće iznevjeriti. Da bi sve bilo higijenski i čisto pišemo o vrstama sudopera i nekim novim materijalima koji se koriste u njihovoj proizvodnji.
Osim ideja za kupaonski namještaj, u ovom broju pažnju smo posvetili proizvodu koji će u bliskoj budućnosti biti neizostavan dio svake kupaonice-wc tuš.
Iz sezone u sezonu oduševljavaju nas keramičke pločice i njihova sve šira primjena.

Za kraj, za opuštanje, naš stručni suradnik, vrhunski aromaterapeut Saša, dao je par savjeta za pripremu tijela za ljeto. Toliko od nas u ovo ljetnom broju.

Uživajte, javite se s prijedlozima za teme o kojima želite čitati, pratite nas na društvenim mrežama i čitamo se opet na jesen, redakcija magazina Kuhinje&kupaonice