Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.44 (proljeće 2017 ) na svim kioscima
Kuhinje u kupaonice br.44

Kuhinje i kupaonice br.44 (proljeće 2017 ) na svim kioscima

Poštovani čitatelji,
dobro došli u novi broj magazina Kuhinje&kupaonice, vodećeg časopisa za uređenje i planiranje najčešće korištenih životnih prostora u svakom domu. Proljeće je godišnje doba procvata u prirodi – rađa se novi životi, buja biljni i životinjski svijet, ali i živnu kreativni potencijali među ljudima.

Kuhinje i kupaonice br.44
Kuhinje i kupaonice br.44

U proljetnom broju koji je pred vama pronaći ćete mnogo savjeta i ideja za uređenje vašeg doma. Krajem prošle i početkom ove godine na međunarodnim sajmovima za uređenje prikazani su trendovi koji u fokus stavljaju individualne želje korisnika u uređenje prostora i dopuštaju kombiniranje različitih stilova i materijala. Nastavno na trend u kojem su gotovo sve kombinacije dopuštene pišemo o povratu nekih materijala u velikom stilu. Uz neizostavno drvo i kamen- bakar, zlato i mramor su doživjeli veliki come back i donijeli dašak prošlih vremena i luksuza na moderan način u naše domove.

Kupaonicama se uloga odavno promijenila, a što možemo od njih očekivati u budućnosti donosimo u intervjuu s dugogodišnjim direktorom Centra za dizajn i inovacije, g. Josep Congost iz renomirane tvrtke proizvođača sanitarne keramike i kupaonske opreme.

Osim očekivanja u budućnosti, u kupaonici sadašnjosti miješaju se stilovi. Pri tome valja voditi računa da bazu, bez obzira na odabir stila i uređenje, čine kvalitetni proizvodi. To se posebno odnosi na WC, tuš kadu, kadu, umivaonik, bide ili WC tuš. Kad smo već kod ovih osnovnih elemenata kupaonice, ovogodišnji trendovi definitivno kadu stavljaju na pijedestal. Pomicanjem granica između kupaonskog prostora i spavaće ili dnevne sobe, sve su istaknutije samostojeće kade različitih oblika i dimenzija te zanimljivih završnih obrada. U našim uvjetima to će još uvijek biti klasična pravokutna ili kutna kada, no i tu je velik izbor i cijene primjerne svačijim mogućnostima, a kvaliteta ne izostaje bez obzira za koji ćete se renomirani brand odlučiti.

S obzirom na tehnološke inovacije koje se svakodnevno događaju na svim poljima, tako i kod kućanskih uređaja integriraju se najbolja rješenja za što lakše korištenje. Koja, možete pročitati u ovom broju. Dolazak proljeća i lijepog vremena više vremena provodimo u prirodu, na izlet, sportu i sl. Moderne perilice i sušilice rublja ili kombinirani uređaji omogućiti će brzo, efikasno i energetski učinkovito uklanjanje mrlja od trave ili hrane te sušenje.

I u ovo broju niz zanimljivosti i ideja pronaći ćete u novostima, izlogu proizvoda i galeriji interijera.

Srdačan pozdrav do ljetnog broja magazina Kuhinje&kupaonice,