Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.42 (ljeto 2016) na svim kioscima

Kuhinje i kupaonice br.42 (ljeto 2016) na svim kioscima

Kuhinje i kupaonice br.42 (ljeto 2016) na svim kioscima

Poštovani čitatelji,
dugo, toplo ljeto je pred vama kao i novi broj magazina “Kuhinje&kupaonice”. A što bi bilo ljeto bez terase i ljetne kuhinje? Sigurno dio vas ima već neku varijantu ljetne kuhinje u vrtu ili barem roštilj. Ako imate i sasvim mali prostor oko kuće možete napraviti mini zonu za kuhanje i pripremu hrane na otvorenom. Za one s većim prostorom tu je niz mogućnosti za uređenje kuhinje na otvorenom, što je jedna od tema ovog broja.
Ljeto ne može proći bez ljetnih osvježenja, bilo da se radi o sladoledu, koktelima, rashlađenim voćnim salatama i drugim slasticama. Da bi u potpunosti mogli uživati u ljetnim delicijama tu su razne funkcije hladnjaka i zamrzivača. Provjerite koje napredne funkcije hladnjaka opravdavaju cijenu uređaja.
Prošli broj bavili smo se trendovima u kupaonici, a ovaj broj donosimo 10 top trendova u uređenju kuhinjskog prostora.

Naravno da trendove ne treba slijepo slijediti, oni su tu kao smjernice i bazen ideja iz kojeg ćete uzeti ono što je najbolje za vas. Puno bitnije od trendi kuhinjskog namještaja je funkcionalna i organizirana kuhinja. Time smo se pozabavili u temi Organizacija u radnom okruženju i pronašli niz mehanizama i sistema unutar kuhinjskih ormarića koji omogućavaju optimalno iskorištavanje prostora i preglednost pohranjenog pribora, posuđa i namirnica.

Za potpuno osvježenje od ljetnih vrućina nema ništa bolje od tuširanja. Zato smo se pozabavili tuševima i tuš kabinama. Kako je ljeto često prilika za uređenje ili preuređenje, ako se spremate ili ste u toku radova sigurno će vas zanimati sve o sanitarijama. WC školjke, bidei, umivaonici, pisoari dio su neizostavne kupaonske opreme. U ovoj temi pišemo i o relativno novim proizvodima na našem tržištu-WC školjkama-bideima koji osiguravaju besprijekornu higijenu intimnog područja. Imamo i nekoliko dobrih argumenata zašto bi pisoar trebao biti sastavni dio vaše kupaonice.

Detalji uvijek čine razliku pa tako i u kupaonicama. Kupaonice postaju nova scenografija za sve ljubitelje dekoriranja interijera. Izdvojili smo nekoliko elemenata kojima možete dati akcent kupaonici.
Kao i u svakom broju tu su zgodni i zanimljivi detalje i kućanski uređaji za uređenje doma. Inspiraciju pronađite i u Galeriji interijera te u Novostima s našeg i stranog tržišta.
Želimo vam ugodno ljeto i zasluženi godišnji odmor uz novi broj magazina “Kuhinje&kupaonice”.

Lijep pozdrav do listopada 2016