Trenutno pregledavate Kuhinje Knapić – Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen/zima 2016)
Glamour - Furnir orah dominira ovim modelom, a osmišljen je i izveden posebnom pažnjom.

Kuhinje Knapić – Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen/zima 2016)

Za drugačiju kuhinju – Kuhinje Knapić

 

Knapić kuhinje - Kuhinje i kupaonice br.43 jesen/zima 2016
Luxury – Moderan i luksuzan vizualni dojam upotpunjen je toplinom i profinjenom elegancijom koje proizlaze iz kombinacije odabranih materijala.

Dizajn i funkcionalnost kuhinjskog namještaja pratit će vas svakodnevno, pri pripremi jela i objedovanju ili druženju s obitelji i prijateljima. Jedinstvenu scenografiju kuhinje u vašem domu postavlja tvrtka Kuhinje Knapić.
Kuhinje Knapić je tvrtka s preko 25 godina iskustava u proizvodnji vrhunskog kuhinjskog namještaja i namještaja za interijere. Izdvajaju se luksuznim i ekskluzivnim dizajnom kuhinjskog namještaja koji se proizvodi prema individualnim željama i potrebama kupaca.

Knapić kuhinje - Kuhinje i kupaonice br.43 jesen/zima 2016
Glamour – Radna ploča od kamena, kvarcita, kompakta, stakla i ostalih materijala otpornih na vanjske čimbenike dio je ove ekskluzivne kuhinjske kompozicije.

Bez obzira na veličinu kuhinjskog prostora, stručni tim tvrtke Kuhinje Knapić individualno pristupa svakom kupcu. Kupac može odabrati kuhinjski namještaj izrađen od najfinijih drvenih materijala te različitih vrsta egzotičnih furnira s novom generacijom okova. Pri tome u cjelokupnom procesu proizvodnje i prodaje pristup kupcu je u potpunosti personaliziran i temelji se na individualnosti, funkcionalnosti i dizajnu.

 

 

 

 

 

Iskorak u dizajnu vidljiv je u sve tri linije kuhinjskog namještaja Knapić: Glamour i Style te najnovije linija Luxury. Posebno su prepoznatljivi po zaobljenom dizajnu kuhinjskih ormarića linije Glamour, glatkih i mekanih linija koje nježno konturiraju kuhinjske ormariće i povezuju ih u vizualnu cjelinu.
Za puni vizualni doživljaj prepoznatljivog zaobljenog dizajna posjetite prodajni salon Kuhinja Knapić u Solidumu.

više o kuhinjama Knapić na www.kuhinje-knapic.com ili u magazinu Kuhinje i kupaonice br.43 (jesen/zima 2016)