Kuhinje i kupaonice br.53 (prolječe/ljeto 2020)

NOVI BROJ NA SVIM KIOSCIMA 

prije svega nadamo se da ste dobro i da ste zdravi. Pred nama je novo razdoblje, neko “novo normalno” na koje se svi zajedno pomalo privikavamo. Nemili period iza nas donio nam je niz promjena u različitim aspektima života i rada. Upravo je pokazao koliko smo brzo spremni na promjene i usvajanje novih navika, načina života, druženja, kontakata i poslovanja. 

Nas je početak korona krize zatekao u trenutku kad smo upravo završavali proljetno izdanje našeg časopisa Hausbau. U tri četiri dana stvari su se mijenjale takvom brzinom da nismo bili sigurni da li ćemo broj uspjeti otisnuti, da li će otisnuti broj uopće biti isporučen na distribuciju i još štošta. Uspjeli smo proći kroz tu maglu neizvjesnosti i broj je u najčudnijim okolnostima ugledao svjetlo dana. Iskreno, ne ponovilo se. 

Razdoblje nakon toga iskoristili smo za stvari koje smo odgađali već neko vrijeme. Jedna od njih je, kao što ćete primjetiti, potpuno novi dizajn “Kuhinja&kupaonica” na koji smo jako ponosni. Nadamo se da ćete uživati u novom ruhu našeg magazina, isto koliko smo i mi uživali u njegovom kreativnom stvaranju. 

Kako bi naša izdanja bila još dostupnija otvorili smo novi web shop, online kiosk – www.hausbau.hr/kiosk/ na kojem možete naše časopise osim u tiskanom, kupiti, i u digitalnom formatu. 

U ovom broju pozabavili smo se vječno aktualnom temom života u potkrovlju. Temu smo naravno fokusirali na kuhinje i kupaonice u potkrovlju i izazove s kojima se možete susresti pri njihovom uređenju ili preuređenju. 

Ono što svaku kuhinju izdvaja od druge je karakter koji se očituje u detaljima i koji na neki način ocrtava i karakter vlasnika. Izdvojili smo 5 kuhinja – svaku sa svojim faktorom, svaku s drugačijim karakterom. Slobodno možemo reći da su ovogodišnji hit vodootporne tapete u kupaonicama i kuhinjama, kojima se mogu postići prekrasni vizualni efekti. 

Kad smo kod podnih i zidnih obloga, ponovno je aktualna igra geometrijskih uzoraka. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih geometrijskih kompozicija na zidovima i podovima. 

Pronađite inspiraciju i savjete u temi o tuš kadama i kabinama. Završni touch svakoj kupaonici daju kupaonski dodaci. 

Proizvođači kupaonske opreme nude veliki izbor, pa doslovno se može reći koliko želja-toliko rješenja. 

Želimo vam ugodno i neopterečeno ljeto koje je pred nama te se veselimo ponovnom susretu na jesen! redakcija magazina Kuhinje&kupaonice


SADRŽAJ KUHINJA I KUPAONICA br.53

06

10

16

28

40

Novosti
Donosimo vam najvažnije novosti s
domaćeg i stranog tržišta…

TEME
Plava-boja za 2020.

Kuhinja i kupaonica u potkrovlju

Kuhinje s karakterom

Geometrija na podovima i zidovima

 

46

54

60

68

76

Šarm otvorenih polica

Tapete u kuhinjama i kupaonicama

Kupaonski dodaci

Tuš kade i kabine

Galerija
Galerija inspirativnih interijera .

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA