Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.52 (zima 2019/2020)

Kuhinje i kupaonice br.52 (zima 2019/2020)

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Poštovani čitatelji,

ovo doba godine nam je obilježeno sajmovima za uređenje interijera. Tako ste tokom rujna i listopada mogli posjetiti prvo izdanje PromoArh sajma za građenje i uređenje koji je održan u Poreču, InDesign sajam u zagrebačkoj Areni, Ambientu koja je bila integrirana sa sajmom građenja na zagrebačkom velesajmu, Design District, sajam namještaja za hotele koji je održan u Rovinju i zadnji do sada održan sajam SASO u Splitu.

Osim domaćih sajmova, tradicionalno smo posjetili Cersaie, međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme u Bologni. U reportaži sa sajma Cersaie donijeli smo mali presjek trendova i predstavljenih noviteta. Ono što možemo izdvojiti kao hightligtove u opremanju kupaonskog prostora su: još veće površine keramičkih pločica, povratak boja, jungle i floralni uzorci na pločicama, crne sanitarije, miješalice i tuševi, dominacija drvenih površina na kupaonskom namještaju, retro dizajn, ovalne, nježne linije umivaonika i samostojećih kada…

SADRŽAJ KUHINJA I KUPAONICA br.52 (ZIMA 2019/2020)

u ovom broju pročitajte…

06   Novosti 
Donosimo vam najvažnije novosti s domaćeg i stranog tržišta…

10   Reportaža: Cersaie 2019 
I ove godine smo posjetili međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme Cersaie, koji se održao od 23.-27.09. u Bologni.

78   Galerija 
Odabrane kuhinje i kupaonice – svaku krasi poseban karakter, a vi izaberite koja vam se najviše sviđa.

KUPAONICE

18   Trendovi 2020. 
34   Sanitarije – ‘back to basics’ 
46   4 nepogrešiva stila 

KUHINJE

58   Minimalizam 
64   Moderni sudoperi 
72   Pećnice