Uživanje u jutarnjoj rutini

Tvrtka Kolpa iz Metlike, koja posluje od 1978. godine, posjeduje tri uspješne robne marke, i to: Kolpa san – vrhunske proizvode za opremanje kupaonica, Kerrock – kompozitni materijal budućnosti za bezbrojne primjene i Kolpa solutions kojim pružaju idejnu osnovu, planiranje i dizajn, izvedbu i montažu suvremenih, udobnih i prestižnih prostora te zgrada.

Posjetite izložbeni prostor Kolpa San u Zagrebu

Novi izložbeni salon u Zagrebu pridružuje se grupi salona u Metliki i Ljubljani u Sloveniji, u Kazanu, Nižnjeg Novgorodu i Moskvi u Rusiji. Na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu, na 950 m², Kolpa nudi sve što je potrebno za savršenu kupaonicu. Kućni arhitekti i projektni tim pobrinuli su se za izradu planova salona i izvedbu projekta. U izložbeno-prodajnom salonu kupaonske opreme Kolpa san i Kolpa san PREMIUM Kolpa izlaže prije svega artikle iz višeg i srednjeg cjenovnog razreda – od kada, masažnih sustava, tuš kabina, masažnih kabina, parnih sauni i kupaon-skog namještaja.

Kerrock- materijal budućnosti

Svi, prije svega investitori i arhitekte, mogu razgledati i drugu Kolpinu robnu marku Kerrock – kompozitni materijal u svim mogućim izvedbama. U opuštenoj i ugodnoj atmosferi novog prodajno-izložbenog salona u Zagrebu, stručnjaci iz Kolpe pomoći će vam u kreiranju idealnog rješenja za vašu kupaonicu.

Kolpa je prisutna u 44 zemlje i 80 posto proizvoda izvozi na zahtjevna europska tržišta. Vlastite tvrtke ima u Njemačkoj, Rusiji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA