Kovinska 3,
Jankomir, Zagreb
Radno vrijeme salona: od 7:00 h do 15:00 h
tel: +385 1 6165 989
salon@vodotehnika.hr

Tijekom proljeća mnogi se odlučuju na preuređenje interijera, a bilo da je riječ o renovaciji kuhinje ili kupaonice sada je pravi trenutak za velike uštede, posebice ako svoj dom ili poslovni prostor želite oplemeniti kvalitetnim i trajnim rješenjima. Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijanse koje nude eleganciju za sva vremena.

‘Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim’, objasnili su u salonu Vodotehnika.

Stoga, ako ste ovih dana u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana s lagera možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja. Na popustu su renomirani brendovi: Sant’Agostino, Flaviker, Supergres, Piemme, Dom Ceramiche, Teuco, Brem, Flaminia, Idea Stella, Inda, Pino, F.lli Frattini, Isa, Olympia, Pozzi Ginori, Samo i dr.

Gres pločice renomiranih talijanskih proizvođača poznate po iznimnoj otpornosti u vanjskim i unutarnjim prostorima u ovom trenutku su dostupne po cijeni od 58,96 kn za metar kvadratni, kao i sve popularniji gres patchwork uzorak po cijeni od 330,20 kuna. Mješalica i kada dimenzija 140 sa 140 cm cijenjenog brenda Teuco snižena je za 70%, točnije sa 59.423,67 kn na svega 17.827,10 kn. Tuš kada i kabina se ‘clean’ staklom istog proizvođača, u dimenzijama 90 s 90 cm početne cijene 21.620,64 kn, snižena za 70% sada stoji samo 6.486,19 kuna. U Vodotehnici se ističe i veliki izbor kupaonskog namještaja. Tako je ormarić talijanskog brenda Idea Stella serije ‘Malibu’ ukupne širine 90 centimetra s umivaonikom i ogledalom LED rasvjete sa 4.506,18 kn snižen za 25% na 3.379,64 kuna. Sanitarije iz serije Link renomiranog talijanskog brenda Flaminia također su na akciji. Wc školjka s daskom u popularnoj crnoj boji uz 40% popusta sada umjesto 7.148,78 stoji 4.289,27 kuna.

Dodajte stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere i svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA