Trenutno pregledavate Ispiranje wc školjke – magazin Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen. zima 2015)
kupaonica - tehnika ispiranja TECE

Ispiranje wc školjke – magazin Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen. zima 2015)

ISPIRANJE WC ŠKOLJKE 

Izvanredno svojstvo TECE vodokotlića njegova je univerzalnost. S aktiviranjem odozgo ili sprijeda, s jedno ili dvokoličinskim ispiranjem, različitih ugradbenih visina u mokroj ili suhoj ugradnji – za sve primjene koristi se

kupaonica - Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen, zima 2015)
kupaonica – tehnika ispiranja TECE

isti vodokotlić. U mokroj ugradnji isporučuje se kao TECEbox, a za suhu ugradnju kao TECEprofil modul. Njegova unutarnja konstrukcija je u velikoj mjeri ista, a time su i rezervni dijelovi uvijek kompatibilni. Ispirač pisoara, moduli za umivaonik i bide, moduli za instalaciju tuš-WC-a kao i modul „Geronto“ za WC bez prepreka, čine TECE sustav tehnike ispiranja kompletnim.

 

 

Štedite vodu, kad je moguće – dobro isperite, kad je potrebno!
TECE vodokotlići ističu se i svojom štedljivosti u potrošnji vode. Naime, s novim višestruko nagrađivanim

kupaonica - Kuhinje i kupaonice br.40 (jesen, zima 2015)
Racionalno korištenje vode može se ostvariti korištenjem nove generacije vodokotlića koji se ističu svojom štedljivosti. Izljevni ventil omogućava veliko ispiranje sa samo 4,5 litre vode.

TECE izljevnim ventilom, omogućeno je veliko ispiranje sa samo 4,5 litre vode. Svojom kombinacijom dvokoličinskog ispiranja te velikog ispiranja sa samo 4,5 litre vode, uz TECE vodokotlić moguća je ušteda i do 25% godišnje, za razliku od tehnike ispiranja sa 6 ili 9 litara kod velikog ispiranja.

Novo-prilagodba pritiska ispiranja
Novitet kod TECE ventila je fleksibilna prilagodba pritiska ispiranja. Svejedno koja se keramika koristi – pritisak ispiranja može se fleksibilno prilagoditi svakom WC-u. Primjer: nakon instalacije WC-a, keramika se ne ispire dovoljno dobro. Kod uobičajenih izljevnih ventila pritisak ispiranja se naknadno može samo prigušiti, ali ne i povećati. TECE ventil ima rješenje za taj problem: izmjenom standardno ugrađenog prigušnog prstena, pritisak ispiranja se i naknadno može povećati. U slučaju prskanja preko ruba WC-a, svakako se može i smanjiti.

Četiri zvjezdice za efikasnost
Potvrda štedljivosti TECE vodokotlića, zasigurno je i WELL Label (Water Efficiency Label) prema kojem je TECE vodokotlić osvojio 4 četiri zvjezdice što je najbolja klasifikacija u području kućnih instalacija. WELL Label je klasifikacijski sustav europske industrije sanitarnih armatura, čiji su članovi renomirani proizvođači sanitarnih i kuhinjskih armatura, armatura za tuš, glava za tuš kao i sustava ispiranja za WC. Za tehniku koja omogućava uštedu vode i univerzalnu primjenu, TECE izljevni ventil osvojio je nagradu Design-Plus 2009.

Više informacija o TECE tehnici ispiranja možete pogledati na www.tece.hr a više ideja o kupaonicama u kuhinjama u magazinu KUHINJE I KUPAONICE