Uživanje u jutarnjoj rutini

Bilo da se radi o prostranoj kući ili kompaktnom stanu, uređaje i stvari koje svakodnevno koristimo potrebno je posložiti uredno i pregledno kako bi životni prostor bio ugodniji, a korištenje uređaja jednostavnije. Linija funkcionalnih elemenata EASY HOME omogućuje ergonomski i logični smještaj elemenata kao što su perilica rublja, sušilica, glačalo, daska za glačanje i drugih sličnih predmeta koji do sada nisu imali svoje mjesto. Naša rješenja ponudit će jednako dobro i kvalitetno rješenje za velike prostorije, ali i za prostorom ograničene konfiguracije kao što je kupaonica.

Pultovi EASY home mogu
biti izrađeni od iverala ili
ASTONE kompozita

LINIJA EASY HOME SE SASTOJI OD:
• Radnih pultova izrađenih od kompozitnog ASTONE materijala
• Radnih pultova od iverala
• Pokretnih ormarića koji se mogu postaviti ispod pulta
• Postolja za sušilicu/perilicu s izvlačnim policama za košaru
• Postolja za sušilicu/perilicu inovativni su elementi posebno osmišljeni i dizajnirani za ugodno i ergonomski prihvatljivo korištenje uređaja kao što su perilica ili sušilica rublja. Elementi su izrazito čvrsti kako bi se nosili s vibracijama uređaja i nakon puno godina korištenja, a izvlačne police s kojima su neki od elemenata opremljeni olakšat će odlaganje košare za prljavo rublje. Vaša leđa će Vam biti zahvalna!
• Multifunkcionalnih ormara

Multifunkcionalni ormari EASY HOME
predviđeni su za smještaj teških uređaja

Postolja za perilicu rublja mogu biti opremljena izvlačnom policom za košaru za prljavo rublje

Elementi iz linije EASY
HOME mogu se međusobno
kombinirati

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA