Trenutno pregledavate Igra boja i materijala u kuhinji (KK br.35)

Igra boja i materijala u kuhinji (KK br.35)

boje u kuhinji 4 KK br. 35

Boje mogu na brz i jednostavan način promijeniti bilo koju prostoriju u domu. Bojanje se ne sastoji samo od izbora ispravne boje i nijanse, već uključuje odgovarajući alat i tehniku. Pri tome ne valja zanemariti strop: boja koja se proteže od poda pa sve do stropa dizajnerski je trik koji se sve više primjenjuje u kuhinjama. Odabir tamne boje visok će prostor učiniti manjim i ugodnijim, a isti učinak imati će i tamni strop. Kako bi se manja kuhinja učinila većom, slijedi se obrnuta logika: strop se boji bojom nekoliko nijansi svjetlijom od one na zidovima.

Prirodna boja drveta i bijela su još uvijek najomiljeniji izbor kada se bira boja kuhinjskih ormarića, a između njih se polako uvlači i siva čiji neutralni tonovi osiguravaju uglađenu i sofisticiranu alternativu modernim domovima. U kombinaciji s bijelim ili crnim radnim plohama, sivi kuhinjski ormarići postati će odlična pozadina za umetanje dodataka u svim mogućim živim bojama!

Prigušeni pastelni tonovi odlično će izgledati u kombinaciji s prirodnim drvenim materijalima: npr. pastelna zelena u kombinaciji sa svijetlim drvenim plohama. Udahnite novi život svojoj kuhinji dodatkom boja – odabir narančaste, ljubičaste ili zelene za premaz samo jednog komada namještaja poput barskog stolca, uistinu je jeftin i jednostavan način kako ćete unijeti dašak proljeća u svoju staru kuhinju!

Dio koji je najlakše promijeniti i koji može izgledati vrlo efektno te dati kuhinji „ono nešto“, nalazi se na stražnjem zidu iza sudopera, između radne plohe i gornjih kuhinjskih elemenata.

boje u kuhinji1 KK br. 35

više u KUHINJAMA I KUPAONICAMA BR. 35