Trenutno pregledavate GROHE – Pronađite svoj kupaonski par iz snova – Kuhinje i kupaonice br.37
Grohe - Kuhinje i kupaonice br. 37

GROHE – Pronađite svoj kupaonski par iz snova – Kuhinje i kupaonice br.37

Kada krenete u potragu za umivaonikom i slavinom za vašu kupaonicu, često vam se čini da je pred vama beskrajan izbor. No, pitanje je koju slavinu odabrati uz koji umivaonik? Zatim koja visina izljeva i koji doseg najbolje pristaje određenom umivaoniku? Odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja donosi nova aplikacija GROHE BestMatch™. Uz ovaj jedinstveni online konfigurator, za samo nekoliko klikova doći ćete do optimalne kombinacije umivaonika i slavine. Osigurati cjelokupan atraktivni izgled, maksimalan komfor i savršen protok vode, nikada nije bilo jednostavnije.

Odobrili dizajneri

Uz GROHE BestMatch™ osmišljavaje vaše kupaonice postaje još zabavnije. Jednostavno na web stranici ili uz aplikaciju pregledajte najbolje kombinacije, spremite vaše osobne favorite te ih objavite na Pinterestu ili Facebooku i prokomentirajte s prijateljima. GROHE BestMatch™ nije temeljen na jednostavnoj formuli za izračun dužine izljeva, dubine umivaonika te kuta pada vode. Kako bi ovaj online alat učinio dostupnim za svoje kupce, GROHE je instalirao svoje najpopularnije linije slavina na postojeće umivaonike šest proizvođača te ih podvrgnuo opsežnim testiranjima. Testovi su osmišljeni kako bi se odredila količina prskanja kada je slavina otvorena te tijekom pranja ruku, količina prostora između izljeva i umivaonika, kao i vizualna usklađenost kombinacije. Paul Flowers, glavni GROHE-ov dizajner, osobno je ispitao sve kom- binacije prije testiranja te je spojio slavine i umivaonike na temelju njihovih zajedničkih dizajnerskih karakteristika. Sve nesavršene kombinacije odmah su eliminirane iz postupka. Više od 1.500 kombinacija već je testirano u GROHE-ovom laboratoriju, a mnoge nove tek slijede.

Za samo nekoliko klikova do para iz snova za vašu kupaonicu

GROHE BestMatch™ funkcionira ovako: korisnik bira slavinu ili umivaonik. Filteri kao što su stil, dizajn, instalacija, postepeno sužavaju pretragu. Proizvodi se kreću od standardnih umivaonika do ugradbenih te umivaonika smještenih ispod pulta, te do umivaonika postavljenih na pult te od slavina različitih visina do samostojećih miješalica i slavina montiranih na zid. Jednostavna navigacija, brojne opcije pomoći će pri odlučivanju te različita objašnjenja omogućuju brzu orijentaciju. Rezultati pretrage mogu se još suziti ako se dodaju podaci o rasponu cijena, brendu, proizvodnoj liniji, dizajnu i stilu proizvoda pa će se tako prikazivati samo najbolje varijante.

Rezultat: savršena udobnost pri korištenju i sjajan izgled, bez dosadnog prskanja vode. Zahvaljujući realističnom prikazu proizvoda, svatko ima mogućnost razmotriti moguće kombinacije bez pretjerane maštovitosti ili sposobnosi trodimenzionalnog zamišljanja. Tako se mogu istražiti čak i kombinacije koje nisu dostupne u lokalnim showroom-ovima. To omogućuje korisnicima da pronađu savršeno rješenje za svoju kupaonicu Uz GROHE BestMatch™ prskanje vode i ne posebno uspjele kombinacije slavine i umivaonika postaju stvar prošlosti – GROHE će pronaći par iz snova za svaku kupaonicu.

Za više informacija posjetite:

www.grohe.com/bestmatch ili u magazinu KUHINJE I KUPAONICE br.37