Uživanje u jutarnjoj rutini

Svojim keramičkim Rimfree WC školjkama, Geberit postavlja nove standarde u smislu higijene i jednostavnog održavanja. To omogućava kanal za ispiranje koji optimalno usmjerava vodu za potpuno dinamično ispiranje. Kanal za ispiranje školjke također je savršeno usklađen s učinkom ispiranja vodokotlića. Time se sprječava prskanje vode preko ruba keramičke školjke tijekom postupka ispiranja. Učinak ispiranja u Geberit vodokotlićima može se prilagoditi putem Geberit ventila za ispiranje.

RIMFREE SE ISPLATI
Modernizacija kupaonice ugradnjom Rimfree WC školjke može se obaviti brzo i po razumnoj cijeni bez potrebe za većim preuređenjima. Spojevi su standardizirani, od položaja vijaka za vješanje pa sve do cijevi za ispiranje i odvodnju, Jedno brisanje je sve što je potrebnopotrebno Redovito čišćenje WC školjke sada je dječja igra. Jednostavsada Jednostavno obrišite unutrašnjost WC no školjke i sve je čisto.što znači da su identični za sve WC školjke. Sve što treba učiniti jest zamijeniti staru keramičku WC školjku novom školjkom bez unutarnjeg ruba. Budući da se takva zamjena može brzo obaviti, ovaj posao se zaista isplati.

ODRŽAVANJE ČISTOĆE SAMO JEDNIM BRISANJEM
Rimfree WC školjke osiguravaju znatno veću razinu higijene s obzirom na to da zbog njihove unutarnje geometrije nema teško dostupnih površina, zbog čega ih možete očistiti samo jednim brisanjem. Već samo ta činjenica predstavlja neoboriv argument za kupnju, ali ima ih još. Kao rezultat smanjuju se naslage prljavštine, bakterija i kamenca. Rimfree WC školjka štedi vodu i sredstva za čišćenje, a osvježivači za WC školjku više nisu potrebni čime se pozitivno utječe na očuvanje okoliša. Osim toga, produžuje se vijek trajanja WC školjke jer je keramički materijal školjke manje izložen prljavštini, a time i koroziji.
Više informacija potražite na www.geberit.hr

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA