U “Kući Geberita” vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda predstavit će svoje inovacije za 2021. godinu i druge relevantne sadržaje za partnere od 07.04. do 09.04.2021. Zbog trenutačne globalne situacije događaj će se održati online, no izgrađen je pravi izložbeni sajam koji sadrži sve nove proizvode kako bi inovacije bile predstavljene na što realniji način. Na površini većoj od 300 četvornih metara tvrtka Geberit će predstaviti nove proizvode i pružiti sveobuhvatne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnologiji.

Za sudjelovanje se prijavite na: www.innovation-days.geberit.hr.

“U sklopu Geberit Innovation days, Geberit poziva vodoinstalatere, projektante, arhitekte, dizajnere interijera, trgovce i distributere da sudjeluju u vrlo posebnom iskustvu”, komentira Martin Baumüller, član Izvršnog odbora Geberit Grupe. “Događaj će se prenositi online. To omogućuje svim sudionicima da planiraju svoj individualni raspored prema vremenu koje im je na raspolaganju. Zahvaljujući live chatu s Geberit stručnjacima, također možemo osobno komunicirati s našim klijentima na ovom digitalnom događaju.”

Širok raspon tema

Trodnevni događaj nudi informacije i zanimljive rasprave u osam individualno odabranih tematskih područja. Prezentacija svake teme traje oko 20 do 25 minuta i prenosi se online izravno iz “Kuće Geberita”.

Tematska područja

  • ” Welcome And News”: Sažet pregled svih novosti koje će Geberit plasirati na tržište tijekom 2021. godine.
  • “Water Flow”: Novosti tvrtke Geberit iz svijeta cijevnih sistema i vodokotlića.
  • “Design Freedom”: Dizajnerske inovacije tvrtke Geberit za visoku razinu slobode dizajna u kupaonici.
  • “Solutions For Your Needs”: Načini na koje se može poboljšati individualna udobnost u kupaonici i osigurati veća čistoća i više prostora.
  • “Feel Fresh: AquaClean”: Osjećaj svježine za svaku kupaonicu uz Geberit tuš WC uređaje.
  • “Time For Touchless”: Geberit rješenja koja se aktiviraju bez dodira i poboljšavaju higijenu u sanitarnim prostorima.
  • “Planning Made Easy”: Alati za projektiranje i optimalno oblikovani BIM podaci tvrtke Geberit pojednostavljuju procese projektiranja.
  • “Digitalne usluge”: Aplikacije i digitalni alati pomoću kojih Geberit podržava stručnjake tijekom ugradnje i prodaje.

Za sudjelovanje se prijavite na: www.innovation-days.geberit.hr.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA