Trenutno pregledavate Geberit, cjelovita rješenja za kupaonicu – KIK br.44 proljeće 2017
Geberit DuoFresh Inovativni Geberit sustav koji Vam omogućuje eliminaciju neugodnih mirisa i uživanje u svježini pritiskom jednog gumba.

Geberit, cjelovita rješenja za kupaonicu – KIK br.44 proljeće 2017

Geberit – Provedite ovu godinu u novoj kupaonici

Prvi dio godine idealan je za uređenje nove kupaonice. Cjelovito rješenje za uređenje kupaonice dolazi iz Geberita.

Geberit - KIK br.44 proljeće 2017
Geberit – KIK br.44 proljeće 2017

KUPAONICA KONAČNO KAO (NAJ)VAŽNIJI DIO DOMA
Uloga kupaonice u modernom domu ispunjava nove zahtjeve i daje novu dimenziju korištenja svakom modernom domu. U Geberitu su svjesni važnosti koje kupaonice imaju u modernim kućanstvima, a tu važnost dodatno naglašavaju svojim proizvodima koji su odličan spoj modernog dizajna, visoke funkcionalnosti i brige za okoliš te su kao takvi odličan izbor za vašu novu kupaonicu.

Geberit - KIK br.44 proljeće 2017
Geberit CleanLine kanalice,
inovativno rješenje odvodnje koje objedinjuje bezvremenski dizajn, visoku funkcionalnost i higijenu.

TUŠ U RAZINI PODA ZA ONE ŽELJNE PROMJENE
Osim atraktivnog i elegantnog izgleda, tuševi u razini poda nude i jednostavnu, brzu i povoljnu montažu, kao i značajnu uštedu prostora. U Geberitu su osmislili Geberit CleanLine kanalice, inovativno rješenje odvodnje koje objedinjuje bezvremenski dizajn, visoku funkcionalnost i higijenu.

 

 

 

 

Geberit - KIK br.44 proljeće 2017
Geberit DuoFresh
Inovativni Geberit sustav koji Vam omogućuje eliminaciju neugodnih mirisa i uživanje u svježini pritiskom jednog gumba.

NEUGODNI MIRISI VIŠE NISU PROBLEM
Inovativni sustav za isisavanje neugodnih mirisa Geberit DuoFresh podariti će ugodan miris vašoj kupaonici. Geberit DuoFresh sustav se brzo i lako ugrađuje, a za pročišćavanje zraka koristi filter od aktivnog ugljena. Sustav funkcionira neovisno o ventilacijskoj cijevi ili drugim ventilacijskim sistemima te na taj način štedi energiju budući da pri zimskim temperaturama nije potrebno otvaranje prozora kupaonice.

 

 

 

WC ŠKOLJKA JE PRIJESTOLJE VAŠE KUPAONICE
WC školjka centralni je dio kupaonice te mora odgovoriti na zahtjeve po pitanju pružanja maksimalne higijene, ali i uštede vode. Postavljene uvjete u poptunosti zadovoljava WC-tuš Geberit AquaClean Sela, djelo poznatog dizajnera Mattea Thuna. Geberit Aqua Clean Sela spaja ugodnost, kvalitetu izrade te elagantan dizajn čime je savršen izbor za vašu novu kupaonicu budući da pruža neusporedivu razinu higijene: mlaz tople vode čisti vas nježno i ugodno.

više o proizvodima Geberit na www.geberit.hr ili u magazinu Kuhinje i kupaonice na svim kioscima